Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Herkese merhaba iyi forumlar
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Ben Berat Köse 17 yaşındayım Kastamonuluyum.Oyunda eskiden hack kullanmışlığım var dediğim için diğer forumlardan banlandım eskiden kullanmam şimdi kullandığım anlamına gelmez bunu anlayamadılar.Bende bu foruma kayıt oldum sizinle birlikte zaman geçireceğim artık hayırlısı olsun iyi forumlar.
hoşgeldin iyi forumlar
(07-05-2012 04:24 AM)BeratKöse Yazılan: [ -> ]Ben Berat Köse 17 yaşındayım Kastamonuluyum.Oyunda eskiden hack kullanmışlığım var dediğim için diğer forumlardan banlandım eskiden kullanmam şimdi kullandığım anlamına gelmez bunu anlayamadılar.Bende bu foruma kayıt oldum sizinle birlikte zaman geçireceğim artık hayırlısı olsun iyi forumlar.

Sen şimdiden banlandım bence
(07-05-2012 04:44 AM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 04:24 AM)BeratKöse Yazılan: [ -> ]Ben Berat Köse 17 yaşındayım Kastamonuluyum.Oyunda eskiden hack kullanmışlığım var dediğim için diğer forumlardan banlandım eskiden kullanmam şimdi kullandığım anlamına gelmez bunu anlayamadılar.Bende bu foruma kayıt oldum sizinle birlikte zaman geçireceğim artık hayırlısı olsun iyi forumlar.

Önceden hack kullanmışlığım var dedim sadece hack kullanmıyorum yani acemi dönemlerimde anlatabildimmi.

(07-05-2012 04:34 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ]hoşgeldin iyi forumlar

Hoşbulduk
(07-05-2012 04:54 AM)BeratKöse Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 04:44 AM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ]

Önceden hack kullanmışlığım var dedim sadece hack kullanmıyorum yani acemi dönemlerimde anlatabildimmi.

(07-05-2012 04:34 AM)Deathwing Yazılan: [ -> ]hoşgeldin iyi forumlar

Hoşbulduk

yoo ondan değilki imzandan Big Grin
Hack kullanmayan kaç kişi var bu WarRock ta ? Hoşgeldin aramıza dostum.
Hoşgeldin... Şimdiden sonra kullanmadıkça problem yok zaten... Forum kuralları na bir göz atarsan konuların kimsildiye gitmez Wink
Hoşgeldin, en iyi WarRock forumuna Smile
İyi forumlar.
Hoşgeldin. İyi forumlar Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler