Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Windows 7 ye geçiremiyorum.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Bilgisayarımı yenı aldım w8 olarak geldı cok uyumluluk sorunu war w7 ye ceviriyim dedim bu sorun karsılasdım cıldırıcam

http://b1207.hizliresim.com/z/5/99qfv.png

2. Son uyarı konunun,mesajın tamamını büyük yazamazsınız.
Sen 64 bit olan makineyi 32 bit yapmaya çalışıyorsun sende 64 bit kalsın daha iyi bütün rami kullanır gerek yok format atmana gerek yok.
Windows 8'i Windows 7'ye yükseltmeye çalışıyorsun Smile mantık dışı birde bunu 64 bitlik işletim sistemine 32 bitle yapıyorsun senin baştan format atman gerekiyor yani boot ederek format atman gerekiyor temiz windows 7 64 dvd si bul onunla at formatını
Öncelikle bir Windows 7 x64 (64 Bit) sürümü edinin ve aşağıda vermiş olduğum ufak bir anlatımdaki gibi windows kurulum işleminizi tamamlayın kolay gelsin.

64 bit olsaydı sorun olmazdı galiba
Bildiğim kadarıyla vistadan 7'ye geçiliyor fakat 7'den Vista'ya düşürme olayı yok Buda onun gibi aydıca seninki komple hatalı biri 64 biri 32 bit
benim ekran kartım 256 bir w7 nin 64 bir sürümünü bulsam ekran kartının hepsini kullanırmı ve sorun çözülürmü
Öncelikle böyle bir soruyu düşünüpte bizimle paylaştığın için teşekkür ediyorum. Smile Sorun yapaşamzsın ekran kartının web sitesinden gerekli driverini bulup indirebilirsin sorun çıkartmaz.
Referans Adresler