Arkadaşlar bilgisayar almaya karar verdim masaüstü ve dizüstü olabilir fark etmiyor sizlerde farkındasınız günümüzün zamanında çok iyi sistem isteyen oyunlar var Battlefield 3 - Max Payne 3 ( Maximum ayarda i7 istiyor ) bende bu yüzden bir bilgisayar almaya karar verdim. Ama şuna da bir açıklık getirmek istiyorum ben çok film ve dizi izleyen biri olduğum için bilgisayarın hard diski yani HDD nin yüksek olmasını istiyorum 1 Tb veya 750 gb olursa sevinirim önerilerini bekliyorum.
Valla şöyle bir sistem topladım ama. Sana uyarmı bilemiyeceğim ama istediğin oyunları rahat açarsın

Sıvı soğutma veya ssd almak zorundada değilsin istersen ben onları iyi olur diye koydum. Parçalar vatan bilgisayardan toplandı kadıköyden daha farklı yerlerden ucuza bulabilirsin.
![[Resim: jNE8A.jpg]](http://i.imgur.com/jNE8A.jpg)
(07-04-2012 11:59 PM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ]Valla şöyle bir sistem topladım ama. Sana uyarmı bilemiyeceğim ama istediğin oyunları rahat açarsın
Sıvı soğutma veya ssd almak zorundada değilsin istersen ben onları iyi olur diye koydum. Parçalar vatan bilgisayardan toplandı kadıköyden daha farklı yerlerden ucuza bulabilirsin.
![[Resim: jNE8A.jpg]](http://i.imgur.com/jNE8A.jpg)
1800 Lira bütçem var demiştim ama 3 bin liralık küsürlük makine gösteriyorsun kardeşim zorlarsam en fazla 2100 liraya kadar zorlarım sonrası şuanlık beni aşar.
(07-05-2012 12:03 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]1800 Lira bütçem var demiştim ama 3 bin liralık küsürlük makine gösteriyorsun kardeşim zorlarsam en fazla 2100 liraya kadar zorlarım sonrası şuanlık beni aşar.
Bunlar pahalı fiyatlar farklı yerlerden, uygun fiyata aynı parçaları bulabilirsin. Bir araştır etrafında bakalım ne kadara çıkacak. Ona göre bir karar verirsin.
oyun konsolu al ps3 önerim xboxlive paralıya
Valla açık söylemek gerekirse ben sistem toplamasından pek anlamam bilmem de çok iyi bilgim yoktur. Ama DENTE markalı olduğu için biraz şüphelendim birde sen bakar mısın eğer iyiyse alırım çok süre beklemeden. Ama fiyattan biraz şüpheleniyorum açıkçası biraz ucuz geldi bana eğer bunu alırsam bütün oyunları full ayarda oynarım herhalde.
1-
Link
2-
Link
(07-05-2012 12:10 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Valla açık söylemek gerekirse ben sistem toplamasından pek anlamam bilmem de çok iyi bilgim yoktur. Ama DENTE markalı olduğu için biraz şüphelendim birde sen bakar mısın eğer iyiyse alırım çok süre beklemeden. Ama fiyattan biraz şüpheleniyorum açıkçası biraz ucuz geldi bana eğer bunu alırsam bütün oyunları full ayarda oynarım herhalde.
1- Link
2- Link
2500 K işlemcide iyidir. Ekran kartı falan harika ama dediğim gibi sen buralara aldanma İstanbul'da veya yakın bir yerde oturuyorsan. Kadıköy'e uğramadan alma derim. Aradaki farkı göreceksin.
(07-05-2012 12:15 AM)Tolga Çevik Yazılan: [ -> ] (07-05-2012 12:10 AM)SaintMax Yazılan: [ -> ]Valla açık söylemek gerekirse ben sistem toplamasından pek anlamam bilmem de çok iyi bilgim yoktur. Ama DENTE markalı olduğu için biraz şüphelendim birde sen bakar mısın eğer iyiyse alırım çok süre beklemeden. Ama fiyattan biraz şüpheleniyorum açıkçası biraz ucuz geldi bana eğer bunu alırsam bütün oyunları full ayarda oynarım herhalde.
1- Link
2- Link
2500 K işlemcide iyidir. Ekran kartı falan harika ama dediğim gibi sen buralara aldanma İstanbul'da veya yakın bir yerde oturuyorsan. Kadıköy'e uğramadan alma derim. Aradaki farkı göreceksin.
Valla ben Orduluyum buralarda Vatan falan yok Vatan Bilgisayar Samsun da var bir tek Ordu da bir tek Teknosa var ama herkes memnun değilmiş Teknosa dan o yüzden bende Hepsiburadan almaya karar verdim kapıda ödeme ile kargo ile hemen geliyor diyorlar.
> ASUS M5A97, AMD 970, DDR3, 2X PCIExp, Socket 938 AM3+, CrossFireX
> KINGSTON 4 GB (2X 2GB) DDR3 1333 MHZ RAM CL7 HYPERX KHX1333C7AD3K2/4GAX
> COOLER MASTER RC-430-KWP500 500W Kasa
> LG 22X DVD-RW Double Layer Siyah SATA
> SEAGATE 500 GB HDD SATA III NCQ 16 MB 7200 rpm ST500DM002
> MSI HD6850 R6850 Cyclone 1024 MB, PCIExp Ekran Kartı, DirectX 11, DDR5, 256 bit, 860/4200 Mhz
> AMD FX-6100 3.3 GHz, 14 MB, AM3+, 6 Çekirdekli BOX İşlemci
Şöyle bir kasa toplamıştım novabilgisayardan, gayet memnunum.. 3 ay oldu hiç bir sorunla karşılaşmadım.. Isı problemim yok, herhangi bir oyunu çalıştırmama problemim yok..
1300-1400 TL civarı olması lazım toplam..