War Rock'tan sıkılınca girerim.. Çocukluğumuzun oyunudur.. Forumda da belki oynayan vardır. Varsa beraber oynayabiliriz. Mesaj atarsanız sevinirim.. (Pro olan varsa gelmesin.. Seviyem amatör

)Ayrıca hamachi ağıma da katılabilirsiniz..
KaiJTP
KaiJTP2
ortak şifre: 321
Yugioh Kart Oyunu Nedir?
![[Resim: 820px-Giris-1.PNG]](http://kartarsivi.yugiohturk.com/images/thumb/Giris-1.PNG/820px-Giris-1.PNG)
Haha cok severim 10unda tatilden doncem haber ederim dostum

Bende oynarım sürekli ama kart açma yamasını hiç kurmadım güzel oyundur 6 yıldız'ım var şuan

Kart açma yamasını kullanıyorum ben, JTP forumda ağlar oluyor arasıra katılmıştım.. Herkes kullanıyor..
Ama single mod'ta kart açma yaması olmadan güzel olur.. Gerçi Joey ile kapışıyorsun sürekli ama kazandığın zaman istediğin kartın gelmesi güzel oluyor
Gelen olursa hamachiye beklerim.. Açık her zaman (gelenler benim gibi yarasa olursa sevinirim

)
Vay tahmin etmezdim bu forumda yugioh oynayanları bende acemiyim ama hoşuma gidiyor oynamak

Mısır Tanrı Kardı yaması yapmıştım eskiden adam Mısır Tanrısı Ra ile 8 k vurdu tek vuruşa öldüm

JTP'de yok sanırım böyle birşey ? Varsada ben bilmiyorum..
Valla 3 tip destem var,
Exodia, Machine ve gravity deck

Maalesef Pro'yum

Kart Yamasız 3 Oyunuda 7 Kez Bitirdim.. Canım Sıkılınca Hep Oynarım , Warrock'u Bıraktım. Bu Yüzden Her Gün Oynuyorum. Kartları Elimde Bulunuyor..