Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yugioh Joey The Passion
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
War Rock'tan sıkılınca girerim.. Çocukluğumuzun oyunudur.. Forumda da belki oynayan vardır. Varsa beraber oynayabiliriz. Mesaj atarsanız sevinirim.. (Pro olan varsa gelmesin.. Seviyem amatör Big Grin )Ayrıca hamachi ağıma da katılabilirsiniz.. victory.gif

KaiJTP
KaiJTP2
ortak şifre: 321

Yugioh Kart Oyunu Nedir?

[Resim: 820px-Giris-1.PNG]
Haha cok severim 10unda tatilden doncem haber ederim dostum Smile
Bende oynarım sürekli ama kart açma yamasını hiç kurmadım güzel oyundur 6 yıldız'ım var şuan Big Grin
Kart açma yamasını kullanıyorum ben, JTP forumda ağlar oluyor arasıra katılmıştım.. Herkes kullanıyor..
Ama single mod'ta kart açma yaması olmadan güzel olur.. Gerçi Joey ile kapışıyorsun sürekli ama kazandığın zaman istediğin kartın gelmesi güzel oluyor Big Grin

Gelen olursa hamachiye beklerim.. Açık her zaman (gelenler benim gibi yarasa olursa sevinirim Tongue)
(07-05-2012 12:04 AM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Kart açma yamasını kullanıyorum ben, JTP forumda ağlar oluyor arasıra katılmıştım.. Herkes kullanıyor..
Ama single mod'ta kart açma yaması olmadan güzel olur.. Gerçi Joey ile kapışıyorsun sürekli ama kazandığın zaman istediğin kartın gelmesi güzel oluyor Big Grin

Gelen olursa hamachiye beklerim.. Açık her zaman (gelenler benim gibi yarasa olursa sevinirim Tongue)

Gelirdim ama iyi oyuncuyum usta Big Grin
(07-05-2012 12:26 AM)Kalona Yazılan: [ -> ]
(07-05-2012 12:04 AM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Kart açma yamasını kullanıyorum ben, JTP forumda ağlar oluyor arasıra katılmıştım.. Herkes kullanıyor..

Gelirdim ama iyi oyuncuyum usta Big Grin

Beklerim, ustasından iyice öğrenmiş oluruz Tongue Bi keresinde pro ile yaptım sanırım.. Adam +20k can puanı ve yanlış hatırlamıyorsam machine türünde bir canavarla 25k atakla saldırdı.. Fena kombo yemiştim.. Teke gittik Big Grin
Vay tahmin etmezdim bu forumda yugioh oynayanları bende acemiyim ama hoşuma gidiyor oynamak Big Grin
Mısır Tanrı Kardı yaması yapmıştım eskiden adam Mısır Tanrısı Ra ile 8 k vurdu tek vuruşa öldüm Big Grin
JTP'de yok sanırım böyle birşey ? Varsada ben bilmiyorum..
Valla 3 tip destem var,
Exodia, Machine ve gravity deck Big Grin
Maalesef Pro'yum Big Grin Kart Yamasız 3 Oyunuda 7 Kez Bitirdim.. Canım Sıkılınca Hep Oynarım , Warrock'u Bıraktım. Bu Yüzden Her Gün Oynuyorum. Kartları Elimde Bulunuyor..
Referans Adresler