Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrocka Benzer Oyun
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar yeni patch in gelmesiyle birlikte hesabım 9-10 yıllığına askıya girdiği için oyunu bırakmaya karar verdim. Şimdi sizden tavsiye bekliyorum var mı warrock un neredeyse tıpkısının aynısı diyebileceğiniz bir oyun tavsiyelerinizi bekliyorum iyi forumlar
Benimde yeni charım bugün askıya alındı yazıyodu birkac kez denedim girdi sende bi dene!
(07-04-2012 09:27 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Benimde yeni charım bugün askıya alındı yazıyodu birkac kez denedim girdi sende bi dene!

kardeşim yaptım olmuyor zaten ban yiyenler listesindede charımın adı geçiyor ümidimi kestim ben senin geçiyor mu adın ban listesinde?
Valla kardeşim benzeri bi olay benimde başıma geldi ve inan 1 yıldır hiçkimse ilgilenmiyor bende bırakacağım oyunu eğer bu tarz oyun istiyorsan grafikleri daha battlefild serilerine bak Allah kolaylık versin kardeş
(07-04-2012 09:29 PM)wrnexon Yazılan: [ -> ]
(07-04-2012 09:27 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Benimde yeni charım bugün askıya alındı yazıyodu birkac kez denedim girdi sende bi dene!

kardeşim yaptım olmuyor zaten ban yiyenler listesindede charımın adı geçiyor ümidimi kestim ben senin geçiyor mu adın ban listesinde?

Benim charım acık o listede olucak son kisiyim ayrıca o askıya alınma herkese gelen bi hata sana baska bisey geldi o zaman.
(07-04-2012 09:38 PM)blckmurder Yazılan: [ -> ]Valla kardeşim benzeri bi olay benimde başıma geldi ve inan 1 yıldır hiçkimse ilgilenmiyor bende bırakacağım oyunu eğer bu tarz oyun istiyorsan grafikleri daha battlefild serilerine bak Allah kolaylık versin kardeş

ya şöyle indirip oynayabileceğim warrocktaki gibi levellı olan premium u olan bir oyun yokmudur?
WarRock oyna o zaman.
NE ASKISINDASINIZ SİZ ADAM BAN YEMİŞ BAN Big Grin
blckmurder hariç hiç adam gibi cevap yazan olmadı SaintMax gibi forumda rütbesini alıp konulara artist artist yorumlar yazan kendini bilmezlere şimdiden söylüyorum benim açtığım konulara adam gibi yorum yazacaksanız yazın
warface ,warinc ve battlefield play4free deneybilirsin..
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler