Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yumurta pişirmek isteyen ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(07-04-2012 06:48 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(07-04-2012 06:46 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]Pardon da o sıcaklıklar ben pcyi ilk açtığımda oluyor BF3'de 100 görüyorum gel benimkinde deve eti pişir.

Pardon ama Bf3 İle Warrock arasındaki kalte farkı CPU kullanımı sistemi zorlaması v.s felan nedir ? Ben sadece warrockumu oynuyorum bu sıcaklık oluyor.
Pardon da ben senle mi muhattap oluyorum şu an ?
Yumurtayı bırak burda neler neler pişer Big Grin
[Resim: 9943r.png]
(07-04-2012 06:49 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]
(07-04-2012 06:46 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]Pardon da o sıcaklıklar ben pcyi ilk açtığımda oluyor BF3'de 100 görüyorum gel benimkinde deve eti pişir.

Pardon ama Bf3 İle Warrock arasındaki kalte farkı CPU kullanımı sistemi zorlaması v.s felan nedir ? Ben sadece warrockumu oynuyorum bu sıcaklık oluyor.

Pardonda burası forum ortamı birisiyle kişisel olarak konuşmak istiyorsan ''Ö.M'' seçeneği mevcud. Onun dışında burda herkes istediği kişiye cevap verme özgürlüğüne sahip istediği kişi ile muhattap olabilir. Kişisel konuşma mekanımız burası değildir heralde. Ayrıca merak etme ben bir daha senle ''muhattap'' olmayacağım.
(07-04-2012 07:28 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(07-04-2012 06:49 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]

Pardonda burası forum ortamı birisiyle kişisel olarak konuşmak istiyorsan ''Ö.M'' seçeneği mevcud. Onun dışında burda herkes istediği kişiye cevap verme özgürlüğüne sahip istediği kişi ile muhattap olabilir. Kişisel konuşma mekanımız burası değildir heralde. Ayrıca merak etme ben bir daha senle ''muhattap'' olmayacağım.
Ben konuyu açan arkadaşa cevap yazdım sen üstüne alındın bana yazdın. Son mesajında yazdıklarını kendin uygularsan iyi olur.
Kişisel tartışmaya dönüştü kilit
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler