Option sı açtıgımızda karsımıza fps key bıde warrock style cıkıyor warrock style secın.sonra çözünürlüğü 1024x768 yapın kan efektı falan ayarlayın sonra rengı 32 bıt ve grefık ayarlarını en yuksege getırın sonra ayarlar kısmında en sonda sunucu seçımı var onu manuale ayarlayınkı ŞANLI TÜRK serverımızda beraber oynayalım bu kadar ayar yeterlı

ıyı oyunlar REP VERIN REP

Oyun çok kötü oldu ne famas var ne bırsey grafıkler ayarlanmıyor yazdıgımız yazılarıdahı okuyamıyoruz ve cogu kısı europe 2 de oynuyor cunku ayarlarında deafult olarak europe 2 yı ayarlamıssınız duzenı oturtmak cok zor olacak son derece kotu oldu bu iş GRAFIKLER ÇÖKMÜŞ ^^ klavye ayarları yok
yorumunun ne kadar saçma olduğunu anlamışsındır inşallah.
bunu heryere yazmak zorundamıyım ki. konunun dışanda evet ama bugün patch geldikten sonra game starta tıkladım normal bi şekilde her zamanki gibi hack siled doldu ama ekran gelmedi yani oyun açılmadı. herşey normaldi ama tekrar tekrar oyunu başlatmama rağmen oyun açılmıyor bi yardımcı olabilirmisin konuda açamıyorum forumda baya dolaştım ama çözümü bulamadım çok sinir bozucu bi durum.

tamam bro sakin anladım ^^ da bayagı ıyı kopyalamıssın sankı benım bunu yapacagımı bılıyormus gıbı