Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Can bir bakarmısn
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Not: Süre o kadar düşmez 50 gün bakımmı yapıldı?
lan paranın lafınımı yapıonuz diyolar bencil diolar lan para kolaymı kazanılıo sizce.Ben can abiye diormki silahımın kaybedilen sürelerini geri verirmisin.?
50 kere yapılmıo ama yaptılarmı 4 5 saat sürüo
Töbe töbe 4-5 saat oynamayıver sende evet 5-10 lıra bence kolay kazanılıyor
Kusura bakma ama böyle bir şey yapılamaz, süre ekleme gibi. Ettiğin lafları da düzgün seç. Sadece senin paran yok oyunda.
Olmadı uyuduğun zaman giden süreleri de ekleyelim.
O değilde mesela reklam yapmak gıbı olmasın ama point blank taki gibi sılahlar kullanıma gore eksılse mesela bır sılah 250 oyunluk satılsa daha ıyı olmazmı hem boylece gereksız yorumlardan kurtulmuş oluruz
can abi bana rep verirmisin ya bende hiç yok nerdeyse Big Grin 4 denecik var Sad
tmm seçtiğim laflara dikkat ederim özürdilerimde yeterki bu kadar üstüme gelmeyin.
Üstüme gelmeyin Big Grin Sen Can'ın üstüne neden gittin ^^
(07-04-2012 12:11 PM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]can abi bana rep verirmisin ya bende hiç yok nerdeyse Big Grin 4 denecik var Sad

Nedir sendeki rep sevdası ya böyle neredeyse her mesajın altına bana rep verin diye yalvarıyorsun.Bu arada sadece senin silahlarının süresi gitmiyor herkesin gidiyor.5 saat silahının süresi gitse ne olur ki 10-15 gün sürse neyse de sadece 5 saat
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler