Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hangi temayı kullanıyorsunuz ? [ Anket ]
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
(03-03-2010 04:29 PM)Castiqate Yazılan: [ -> ]Benim pek fazla vaktim bulunmadığı için temayı tamamlayamadım onun için yayınlayıp bitirmek istedim . Döndüğümde daha tatlı bir tema yaparım bunun sözünü şimdiden veriyorum Smile

Yeni koyu tema sadece % 70 ' ini bitirebildim % 30 da renklerle alakalı bölümdü ve pek vaktim olmadığı için tamamlayamadım . 45 gün sonra sizin öneri istekleriniz doprultusunda daha güzel bir tema yapacağım

Teşekkürler

Dedi mi yaparSmile!
Eski tema Smile
(03-03-2010 04:31 PM)Maxcais3r-Umut Yazılan: [ -> ]
(03-03-2010 04:29 PM)Castiqate Yazılan: [ -> ]Benim pek fazla vaktim bulunmadığı için temayı tamamlayamadım onun için yayınlayıp bitirmek istedim . Döndüğümde daha tatlı bir tema yaparım bunun sözünü şimdiden veriyorum Smile

Yeni koyu tema sadece % 70 ' ini bitirebildim % 30 da renklerle alakalı bölümdü ve pek vaktim olmadığı için tamamlayamadım . 45 gün sonra sizin öneri istekleriniz doprultusunda daha güzel bir tema yapacağım

Teşekkürler

Dedi mi yaparSmile!

Adam king yapar mı yapar Smile
4 dk lığına çatım yeni temayı çok karanlık yavSmile Gözümü çok yordu eski tema daha güzel.Hem diğer wr forumlarıda böyle siyah.Bi farkımız olsunSmile
Tabikide Warrock Eski Tema
Yazı tipi çok güzel arkaplan renkleride hoşuma gitti.

Oyumu yeni temadan yana kullanıyorum.
Yeni tema eski tamanın yanında bit, pire, kene gibi kalır. Big GrinBig Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler