Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Oyunu bırakanlar ve bırakma kararı alanlar buyrun...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle SelamınAleyküm herkeze merhaba ben bu oyunu betadan beri oynuyorum hacklere tamamen karşıyım sizlerin olduğu gibi , aranızda pek çok kişi oyunu bırakmıştır yada bıraksammı diye düşünüyodur...

Gelelim asıl konuya siz oyunu neden bırakıyorsunuz ? gamersfirştin yaptığı hataları neden nexona yüklüyorsunuz aranızda gamersfirştin suçsuz yere banladığı çok kişi vardır mutlaka ama bu gibi güzel bi oyunu bırakmayın karar sizin eskiden 100 tane oda olurken şimdi 40 oda anca oluyor Sad dipsiz oyun hergün birazdaha güzelleşiyor lag sorunu kalktı gelin tekrar başlayın bırakmayın oyunu, bırakmayalım oyunu...
Hiç Sanmam Sad
pff son derece sıkıcı artık gunde 1 el atacagım oda katlıam olsun dıye Big Grin
Oyun Sıkıyor.Nexonda Suç yok.Hep Aynı Yerler.Hep Küfür Argo Var.
Ben bıraktım. ölünce yediremeyip hack diyorlar.Bıktım artık cocuk gibi davrananlardan.Ammo almıyoruz diye odadan atıyorlar.Oyun nereye geldi.
ANT olmadan bu oyun benim icin bir hikaye.. Sorun hackler degil.
Adam Haklı Beyler Neden Bırakıyorsunuzki Gamersfirstin Bir Sürü Hatası Vardı Lagın Bi Türlü Önüne Geçemediler Ama Nexona Geçtiği Andan İtibaren Sanki Oyun Yenilendi.Lag Sorunu Ortadan Kalktı Ama Şu Hack Sorunu Bi Türlü Kalkamadı.Bunda Nexonun Sucu Yok.Nexon hackleri kaldırabilmesi için oyunu tekrardan kurması lazım gelin başlayın şu oyuna.
ben bıraktım bile ve warrock a en yakın oyun arıyorum şu an önerilen 2 oyunu indirdim war inc battle zone ve blackshot u blackshot gerçekten sıkıcı ve sarmıyor war inc tamam grafikleri 10 numara ama warrocka benzer yanı bulamadım oyun lobisi yok dar alan yok hep bayrak savaşı veya var ama ben bulamadım gerçekten birinin anlatması gerekiyor
Referans Adresler