Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Film Onerisi Olan
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaslar napsam diye dusunurken aklıma fılm ızlemek geldı aksıyon ve bılım kurgu fılmlerı onerırsenız sevınır ıyı forumlar
Abi her gece filim arıyacağına yabancı dizilerden birine yönel bence zaten bu saatte pek öneri gelmez filime gelirsek kıller elite izlemediysen izle
haklısın her gece bu saatte normalde oyun oynardım ama %99 da bıraktım charı yarın lw alcam o yuzden vakıt gecıorum ben 7/24 pc basındaym
Dün gece Star'da Saplantı diye bir film vardı oturdum izledim tavsiye edermiyim ederim tabi
Araştır bul izle Smile

Tek cümlelik özeti paranoyak bir hatunun kendini başka bir hatunla yer değiştirmeye çalışması.
4 Günde nasıl yzude 99 kastın anlayamadım
48 levelda Big Grin
Kasar.Adam Gün Boyu PC Başında Kasar.Bende Kasıyom
Saplantı filmini bende izledim bende tavsşye ederim tabiki sarışın hatun zenciyi bayıltıp zorla cinsel ilişkiye sokuyor mükemmel bir film.
Beyler bana 18 whell of stell serisinin across america yada extreme trıcker 1 yada 2 den çalışa 1 veya 2 link lik partlar verirmisiniz.(Varsa)
(07-04-2012 09:53 AM)t3ginhan3 Yazılan: [ -> ]Saplantı filmini bende izledim bende tavsşye ederim tabiki sarışın hatun zenciyi bayıltıp zorla cinsel ilişkiye sokuyor mükemmel bir film.
Beyler bana 18 whell of stell serisinin across america yada extreme trıcker 1 yada 2 den çalışa 1 veya 2 link lik partlar verirmisiniz.(Varsa)

Mükemmellik anlayışına hayran kaldım Smile
Bende o oyunun CD sı var ama sana nasıl vereyım bılmıyorum Big Grin
ve 48 levelda zor kasar o kadar exp sabah akşam fark etmez
Tarih Kill Death Ratio Exp exp yüzdesi
01.07.2012 1027 1086 0.946 70,963 42.1%
Kimse Bana Demesiki Bu adam Boyle kasabılır^^
Kill başına 69 Exp ^^
Film izleyeceğine yabancı dizilerden birine başla.Supernatural'e başladım fena sardı.Bilim kurgu bu arada İnception ilk aklıma bu geldi.
Referans Adresler