Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Teknosa ürün degiştirme
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Selam dün samsung galaxy i8150 aldım fakat az kasıyor gibi kredi kartı ile aldım bunu degiştirme imkanım varmı samsung i9003 galaxy ile fıyatı karşılasam
dedim sana dostum kasma var diye, android alacaksan bütçeni artırman lazım. o dediğin samsung galaxy s plus oluyor herhalde o da tam olarak android keyfini yaşatmaz. değiştireceksen galaxy s2, s3, htc sensation, xe, xl gibi modeller öneririm. hem ekranı geniş androidi tam anlamıyla kullanırsın. teknosa kutusu açılmamış ürünleri ilk iki hafta içinde, kutusu açılmış ürünleri de %10 dan başlayan zararlarla alıyordu eskiden, şimdi durum ne oldu bilemem.
(07-03-2012 09:05 PM)Star Yazılan: [ -> ]dedim sana dostum kasma var diye, android alacaksan bütçeni artırman lazım. o dediğin samsung galaxy s plus oluyor herhalde o da tam olarak android keyfini yaşatmaz. değiştireceksen galaxy s2, s3, htc sensation, xe, xl gibi modeller öneririm. hem ekranı geniş androidi tam anlamıyla kullanırsın. teknosa kutusu açılmamış ürünleri ilk iki hafta içinde, kutusu açılmış ürünleri de %10 dan başlayan zararlarla alıyordu eskiden, şimdi durum ne oldu bilemem.

Pek kasma yok aslında sadece mesajlardan ana menüye girerken oluyor o zaman degıstırmenın anlamı yok yahu
Yada olayı ben büyütüyorum Big Grin
(07-03-2012 09:08 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]
(07-03-2012 09:05 PM)Star Yazılan: [ -> ]dedim sana dostum kasma var diye, android alacaksan bütçeni artırman lazım. o dediğin samsung galaxy s plus oluyor herhalde o da tam olarak android keyfini yaşatmaz. değiştireceksen galaxy s2, s3, htc sensation, xe, xl gibi modeller öneririm. hem ekranı geniş androidi tam anlamıyla kullanırsın. teknosa kutusu açılmamış ürünleri ilk iki hafta içinde, kutusu açılmış ürünleri de %10 dan başlayan zararlarla alıyordu eskiden, şimdi durum ne oldu bilemem.

Pek kasma yok aslında sadece mesajlardan ana menüye girerken oluyor o zaman degıstırmenın anlamı yok yahu

değiştirmeden kasıt üründe yazılımsal veya donanımsal bir sorun var diye aynı ürünle mi değiştirmeye çalışıyorsun yoksa kasmaya bağlı olarak kişisel tercihten dolayı başka bir ürün almaya mı çalışıyorsun?
(07-03-2012 09:10 PM)Star Yazılan: [ -> ]

değiştirmeden kasıt üründe yazılımsal veya donanımsal bir sorun var diye aynı ürünle mi değiştirmeye çalışıyorsun yoksa kasmaya bağlı olarak kişisel tercihten dolayı başka bir ürün almaya mı çalışıyorsun?

Ürün kasıyor diye bir üst modeliyle degiştircem fiyat farkını kredı kartı ıle aldım ya kredı kartına ekleticem.
(07-03-2012 09:19 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]

Ürün kasıyor diye bir üst modeliyle degiştircem fiyat farkını kredı kartı ıle aldım ya kredı kartına ekleticem.

sistemleri hakkında tam bir bilgim yok, ürünü belki hiç değiştirmeyeceklerdir ya da atıyorum 700 tlye aldıysan adamlar buna %15-20 kesinti uygulayıp alacaklardır. yarın teknosa extralara gidip sorsan daha uygun olur.
(07-03-2012 09:29 PM)Star Yazılan: [ -> ]
(07-03-2012 09:19 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]

sistemleri hakkında tam bir bilgim yok, ürünü belki hiç değiştirmeyeceklerdir ya da atıyorum 700 tlye aldıysan adamlar buna %15-20 kesinti uygulayıp alacaklardır. yarın teknosa extralara gidip sorsan daha uygun olur.

Evet bir soruyum yada teknoasist filan diyorlar onlara danışıyım telefonu pek bilmiyorum indirdiklerimi hafıza kartında muhafaza edebilirmiyim ki telefon daha hızlanır yada bi format gibi bişey atsam daha özen göstersem çünkü dün anlamadım bi çok şeyini karışık ufacık kullanma klavuzu var içinde 2 satırlık o kadar
Birader Galaxy s2 kardeşim kullanıyor gayet memnun Ben ise İphone 4s kullanıyorum dahada memnunum Eger bütçeni artırıp Galaxy s2 alırsan tek kötü yanı biraz büyük olması İphone gibi ele oturmuyor başkada kötü yanı yok İphone kadar zevk vermesede gayet iyi bir telefon Sana tavsiyem android alıcaksan bütçeni yüksek tutman aksi taktirde beklentini karşılamayan bir telefon alabilirsin.

Teknosaya gidip memnun değilim bir üst modeli ile değiştirmek istiyorum dersen sorun çıkaracaklarını sanmıyorum 1 hafta bile geçmemiş daha.
(07-03-2012 09:41 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Birader Galaxy s2 kardeşim kullanıyor gayet memnun Ben ise İphone 4s kullanıyorum dahada memnunum Eger bütçeni artırıp Galaxy s2 alırsan tek kötü yanı biraz büyük olması İphone gibi ele oturmuyor başkada kötü yanı yok İphone kadar zevk vermesede gayet iyi bir telefon Sana tavsiyem android alıcaksan bütçeni yüksek tutman aksi taktirde beklentini karşılamayan bir telefon alabilirsin.

Teknosaya gidip memnun değilim bir üst modeli ile değiştirmek istiyorum dersen sorun çıkaracaklarını sanmıyorum 1 hafta bile geçmemiş daha.

Çok kararsız kaldım kabul ederlermiki diye araştırıyım az daha
(07-03-2012 09:46 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]
(07-03-2012 09:41 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Birader Galaxy s2 kardeşim kullanıyor gayet memnun Ben ise İphone 4s kullanıyorum dahada memnunum Eger bütçeni artırıp Galaxy s2 alırsan tek kötü yanı biraz büyük olması İphone gibi ele oturmuyor başkada kötü yanı yok İphone kadar zevk vermesede gayet iyi bir telefon Sana tavsiyem android alıcaksan bütçeni yüksek tutman aksi taktirde beklentini karşılamayan bir telefon alabilirsin.

Çok kararsız kaldım kabul ederlermiki diye araştırıyım az daha

Müşteri hizmetlerini ara bir önce genede yüz yüze görüşürsen daha iyi olur gibi geliyor.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler