Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: PSP dondu kapanmıyor
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Pes 2012 oyunu son 3 4 gündür sorun çıkartıyodu girerken donuyordu filan bugün yeniden oyunu yükleyecektim oyuna girdim gine dondu kapatma tuşuna bastım please wait die yazı çıktı kapanmıyor makina hiç bir şekilde bataryasıda çıkmıyormuş e1004 de galiba bilgisi olan varmı ? :/
kardeşim aynısı bnde oluyor bazen ortasında bazen başlarken donuyor ve kapanmıyor o yüzden bilgisayara hep reset atıyorum fandan dolayı heralde arastırdım paya ısnınca fan donuomus
şarjının bimesini bekle.
(07-03-2012 04:07 PM)pokoyo61 Yazılan: [ -> ]kardeşim aynısı bnde oluyor bazen ortasında bazen başlarken donuyor ve kapanmıyor o yüzden bilgisayara hep reset atıyorum fandan dolayı heralde arastırdım paya ısnınca fan donuomus

Hahahahahhahah dostum PSP diyor PC demiyor Big Grin

PSP'nin modelini söyletmisin?
Senin PSP sezeryansa böyle olabilir Big Grin
O PSP den daha hayır gelmez sen bana ver onu Tongue
(07-03-2012 04:07 PM)pokoyo61 Yazılan: [ -> ]kardeşim aynısı bnde oluyor bazen ortasında bazen başlarken donuyor ve kapanmıyor o yüzden bilgisayara hep reset atıyorum fandan dolayı heralde arastırdım paya ısnınca fan donuomus
Tebessüm ettim totos.gif

Ah kardeş cidden çok güldüm dalga geçiyorum sanma komikti bak Smile
(07-03-2012 04:18 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Senin PSP sezeryansa böyle olabilir Big Grin

Hahaha Big Grin evlatlık aldım ben ya nasıl doğduğunu bilmiyorum :/ Big Grin Big Grin
Of makina kaldı öyle napıcam :/
(07-03-2012 06:22 PM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]

Ah kardeş cidden çok güldüm dalga geçiyorum sanma komikti bak Smile
(07-03-2012 04:18 PM)Berkay KORU Yazılan: [ -> ]Senin PSP sezeryansa böyle olabilir Big Grin

Hahaha Big Grin evlatlık aldım ben ya nasıl doğduğunu bilmiyorum :/ Big Grin Big Grin
Of makina kaldı öyle napıcam :/

vur duvara kesin kapanır ama acılırmı garanti veremem
bende de şimdi olkdu kardeşim bir türlü düzelmiyor sıkıldım o yüzden
bende de şimdi olkdu kardeşim bir türlü düzelmiyor sıkıldım o yüzden
DOST adamım
Referans Adresler