Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Güncelleme Bilgilendirmesi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Güzel olacak 8. slota gerçekçilikle alakası olmayan sılahları kaldıracaksınız daha cok navy camo tarzında silahlar getırsenız daha ıyı olurdu gold m60 yerıne altın kaplamalı sılah ^Big Grin
Ne gelecek acaba clan sistemi de aynı günde değil mi
Tabiki Bir çok guncelleştirme olacagı soylenmıstı ancak guncellestırmenın 5 saate yakın surecegı hakkında bır bılgı ogrendım gece saatıne denk getıremezmısınız.Birde 4 temmuzda level alan herkes odullendırılecek dıyorlar o gun ıcınmı gecelerlı yoksa 4 temmuzdan sonra her level yükselmeden sonra ödül alacakmıyız(2500 dinar çok yetersız levellar yukseldıkce kademelı olarak artmasını dılıyorum)
-Lieutenant NXBoomer-

Çok havalı lan Big Grin

İyide Can o m249 nickel kalkacaksa bize ne olcak? O kadar kişi var silahı olan onlara ne verilecek?
(07-03-2012 11:46 AM)Mete Han Yazılan: [ -> ]-Lieutenant NXBoomer-

Çok havalı lan Big Grin

İyide Can o m249 nickel kalkacaksa bize ne olcak? O kadar kişi var silahı olan onlara ne verilecek?

Pazar alanından kalkacak diyor envanterden çıkarılacağını sanmam
4 Temmuzdan sonra level atlatacağım.Umarım güzel hediyeler gelir.Güncellemeyi sabırsızlıkla bekliyoruz.
4 temmuz gününde mi atlamamız gerekiyo yoksa o günden sonra atlasakta olur mu?
(07-03-2012 12:14 PM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]4 temmuz gününde mi atlamamız gerekiyo yoksa o günden sonra atlasakta olur mu?

O günden sonra atlasanız olur Artık her levele özel gelecek hediyeler varmış Smile
Çok harika olmaya başladı sabırsızlanıyorum! Big Grin
Referans Adresler