Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: xdeathforg0t
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
adam 70 küsür levelde hack kullanıyor. Söverim böyle oyuna yeter lan içine ettiler iyice oyunun Allah kahretsin bütün hack kullananları.......
buraya konu açmanın anlamı yok
haklısın
Hack olduguna emin olmasamda serefsizin teki
bu forumdan birinin charı degilmiydi bu char
(07-03-2012 10:24 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hack olduguna emin olmasamda serefsizin teki

hayırdır olum size bir şey bilip bilmedn sövüyorsunuz adammısınızlan siz ne hacki o akdar video çektiler ss aldılar bir şey çıkmadı onursuzlar listesindede yokum daha neyşn derdindesiniz anlamadım
(07-03-2012 11:49 AM)xDeathforgo0d Yazılan: [ -> ]
(07-03-2012 10:24 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Hack olduguna emin olmasamda serefsizin teki

hayırdır olum size bir şey bilip bilmedn sövüyorsunuz adammısınızlan siz ne hacki o akdar video çektiler ss aldılar bir şey çıkmadı onursuzlar listesindede yokum daha neyşn derdindesiniz anlamadım

SS bozuk galiba ne yaptıgını orda görürsün.
Beyler Çar Mustafa Güzel Oğlunun Du 10 Gün önce Satılmıştır. Carın Mustafa İle Bir alakası kalmamıstır

ss bozuk
(07-03-2012 11:49 AM)xDeathforgo0d Yazılan: [ -> ]

utanmadan hala konuşabiliyorsun ne yüz var ne haysiyet... Yazık hemde çok yazık zavallı...
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler