Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Samsung galaxy i8150 hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Samsung galaxy i8150 bu ürünü bugün aldım bi sürü özelligi var fakat bilmiyorum bulamıyorum nette türkçe videosu varmı tanıtımı filan eger bilen arkadaş varsa alta link olarak atarsa çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim.
Böyle bişi buldum işine yarar mı?
Benimkini üst modelini almışsın hayırlı olsun güle güle kullan Smile
(07-03-2012 01:53 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Benimkini üst modelini almışsın hayırlı olsun güle güle kullan Smile

çok saol social hub die bişey yaptım facemdeki mesajlar gözüküyo kapatamadım ya biri filan okursa sıkıntı Big Grin
(07-03-2012 01:51 AM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Böyle bişi buldum işine yarar mı?

dil anlamasakta artık bakarak bişeyler yapcaz çok saol Smile
(07-03-2012 01:57 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]
(07-03-2012 01:53 AM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Benimkini üst modelini almışsın hayırlı olsun güle güle kullan Smile

çok saol social hub die bişey yaptım facemdeki mesajlar gözüküyo kapatamadım ya biri filan okursa sıkıntı Big Grin
(07-03-2012 01:51 AM)TechTrax~Can Yazılan: [ -> ]Böyle bişi buldum işine yarar mı?

dil anlamasakta artık bakarak bişeyler yapcaz çok saol Smile

Önemli değil. Bende zaten öyle videoları hep bakarak yaparım adamların dediğinden hiç bişi anlamıyorum Smile
Videoda adam konuşmuyomuş onu farkettim Smile adamın girdiği yerlere girersin zaten tek yazı ingilizce yerleri değişik değil Smile
EN TEMİZİ İ PHONE 4S 64 GB ALSAYDIN
Referans Adresler