Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bitdefender Antivirüs Programını Devre Dışı Bırakma
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Beyler Bitdefender Virüs Programını devre dışı bırakmam lazım... Aslında ayarları falan kapatıyorum. Güvenlik duvarını kapatıyorum. Devre dışı gözüküyor ama açmaya çalıştığım dosyayı engelliyor. Programı silmek dışında nasıl bir çaresi vardır bunun.
silmek dışında bilmiyorumda ben 1 yıldır virüs programsız kullanıyorum hiç bir sorunum olmadı
Dostum bu programa ozel bir ilgin yoksa sil, microsoft security essentials yukle.
Zaten bu programı pek gözüm tutmadı. Şöyle kapattığım zaman adam gibi kapansın illede korurum demesin. Smile
Sorunu çözemedin sanırım ? Smile
Bende araştırdım kurs arasında ama açılmaması için bir problem bulamadım..
(07-02-2012 09:40 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Sorunu çözemedin sanırım ? Smile
Bende araştırdım kurs arasında ama açılmaması için bir problem bulamadım..

Sorunu çözemedim ama eğer tahminim doğruysa Antivirüs Programından kaynaklanıyor. Devre dışı bıraksam bile engelliyor.
2011 ın en ıyı antıvırısu secıldı bıtdefender ben gecen sene bım den almıstım 10 tl ye bılıoyodum herseyını ama kardeş ksuura bakma unutttum ıntertten bı arasıtırırsan bulursun
Bitdefender 2014 türkçe devre dışı bırakma
sağ alt köşedeki virüs ikonuna tıklayıp göstere basıyoruz
sonra anti vürus ayar butonuna basıyoruz
"erşim sırasında tarama" ve alttaki "aktif virus kontrolü"nü ON'u OFF pozisyonunana getiriyoruz. bu kadar
Referans Adresler