Tek başımıza şike yaptık arkadaşlar. Bir şey yapmaya çalıştılar onuda beceremidiler artık iyice sona vardı. Şimdi hepsinde bir korku başladı. Fenerbehçe yıkılmaz taştan bir kere bela aldınmı savuramassın baştan !
Aziz başkan hepsinden tek tek intikam alacaktır emin olun siz

Şikeden dolayı 6 yıl hapis alıyor adam.Alo ,anlayan Fenerli yok mu.Hala korkun bizden diyorlar

(07-02-2012 01:13 PM)IDeathWhisper Yazılan: [ -> ]adalet yerini tamamen buldu ŞİKE ŞİKE diye kendini avutan Ve basarıyı Şike diye savusturan taraflar şimdi kendilerini nasıl avutacaklar bakalım .....
siz bu laflarla anca egonuzu tatmin edersiniz neyin nolduğunu sizde bizde çok iyi biliyoruz aslında aziz bal gibi kulüplere teklifler verdi hatta son maçta sivasın kalecisine araba alma işini açıklayamadı bile hediye dedi geçti ama sonuç ne? demek ki şikesiz olmuyormuş şimdi aziz başkanınızda çıktığına göre seneye nasıl şike yapacaz onun hesaplarını yaparsınız

Her zaman her konuya maydonoz olmaya hazır 6sliler var kendi sayfalarınızda kendi egolarınızı tatmin edin tamam mı ?
(07-02-2012 01:13 PM)IDeathWhisper Yazılan: [ -> ]adalet yerini tamamen buldu ŞİKE ŞİKE diye kendini avutan Ve basarıyı Şike diye savusturan taraflar şimdi kendilerini nasıl avutacaklar bakalım .....
Tff Şike Var Diyor ama Sahaya Yansımamıs sen neyin kafasındasın?
Tüpcüye dua Edin Bence Siz
(07-02-2012 03:04 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]Her zaman her konuya maydonoz olmaya hazır 6sliler var kendi sayfalarınızda kendi egolarınızı tatmin edin tamam mı ?
16 yasında oldugun cok belli

16 yaşındayım fakat sizin gibi ergenlik yapmıyorum.
(07-02-2012 04:12 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]16 yaşındayım fakat sizin gibi ergenlik yapmıyorum.
ben ondan bahsemedimki canım Galatasaray'ı 6s ile yazmandan bahsettim
84 yılında Avarajla Kümede kaldıgını biliyormuyduun fenerin
+Mahkeme Kararı: Şike Var

(07-02-2012 04:12 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]16 yaşındayım fakat sizin gibi ergenlik yapmıyorum.
siz iyiki bir ara 6-0 yendiniz ne biçim korkulu rüyanızmışız ki dünyanın olmassa olmazı yaptınız ne çabuk unuttunuz 7-0 ı 5-1 i burası herkese açık bir forum vede herkes yorum yapabilir siz o zaman gidin kendi sayfanızda açın bu konuları ayrıca daha aziz yıldırıma kesin tahliye gelmiş değil bunun daha yargıtay aşaması var ama esas adalet yerini ne zaman buldu biliyor musun? siz şampiyonlar liginden men edilip yerinize trabzonspor gidince ve aziz yıldırım hapse düşünce adalet yerini bulmuştu
(07-02-2012 04:22 PM)Nobl3ness Yazılan: [ -> ] (07-02-2012 04:12 PM)xl0kikilx Yazılan: [ -> ]16 yaşındayım fakat sizin gibi ergenlik yapmıyorum.
ben ondan bahsemedimki canım Galatasaray'ı 6s ile yazmandan bahsettim
84 yılında Avarajla Kümede kaldıgını biliyormuyduun fenerin
+Mahkeme Kararı: Şike Var 
boşver kardeşim onlar sadece şampiyonluğu kaçırdık diye polislere saldırıp terör estirirler polis arabalarını ters çevirip birde üstüne resim çektirirler herşeyi bir kenara bırak birde şampiyon olmuş gibi balkonlarına fenevbahçe bayrağı asarlar hergün allaha dua ediyorum iyiki fenerbahçeli değilim diye