Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aziz YILDIRIM Tahliye Edildi
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: 458923-aziz%20yldrm%20chp.jpg]

Futbolda şike iddialarına yönelik davada karar açıklandı.

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım dahil 4'ü tutuklu 93 sanığın yargılandığı davada, karar açıklandı. Mahkeme Başkanı Mehmet Ekinci, Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'la birlikte, Asbaşkan İlhan Ekşioğlu, menajerler Olgun Peker ve Yusuf Turanlı'nın tahliye edildiğini açıkladı.

Mahkemenin kararı açıklanırken, Çağlayan'daki İstanbul Adliyesi çevresinde bulunan taraftarlar kararı sevinç gösterileriyle karşıladı.

Ayrıca Yıldırım'ın tahliye talebi de kabul edildi.

[Resim: 6.jpg]
Sakin olalım, sabredelim.. Bunun daha yargıtay aşaması var.. 6 yıl 3 ay ceza aldı şuanda başkanımız.. Yargıtaydan döneceğini umuyorum..
Ancak tahliye olmasına çok sevindim..
Allahım sana şükürler olsun ya
sonundaaaaa
6 yıl 3 ay biri ceza aldı diyor biri tahliye son durum ney
Hadi hayırlısı Smile
Bu büyük taraftara hayırlı olsun.Ama hukuk tan birşey anlamıyorum bu 6yıl3ay ceza işi ne biri açıklayabilir mi?
(07-02-2012 12:22 PM)Rumplestiltskin Yazılan: [ -> ]Sakin olalım, sabredelim.. Bunun daha yargıtay aşaması var.. 6 yıl 3 ay ceza aldı şuanda başkanımız.. Yargıtaydan döneceğini umuyorum..
Ancak tahliye olmasına çok sevindim..

Ya beyler niye anlamak istemiyorsunuz Aziz yıldırım şuan için serbest rahat olun
Beraat konusuna gelince gene rahat olun çünkü şuana kadar Türkiye Cumhuriyetinde savcı nın tahliye ettiği kimse tutuklanmadı savcının tahliye verdiği herkes beraat etmiştir rahat olun Allah ' ın izniyle Aziz başkanla bu sene şampiyon olacağız cümlemi Aziz Başkanın bi sözüyle kapatıyorum

Ben burdan çıktığımda dünya 3 klübü konuşacak ;
1)Barcelona
2)Real Madrid
3)Fenerbahçe
- Aziz Yıldırım
inş hapiste yatar bu ne biçim adelet böle
çıktğı iyi oldu başkanımızın yargıtaydan geri döner berat eder inşallah
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler