07-02-2012, 10:02 AM
Merhaba arkadaşlar. 2-3 aydır oyunu bırakmıştım ve tatilin başlaması ile başladım. Warrock gerçekten güzel bir oyun. Eksikleri var tabi ama kesinlikle hakkını yememek gerekir
. Oyunu bir süredir oynamadığım ve unuttuğum için kdmi düşürmemek amacıyla -1.30 amma yüksekmiş demeyin- kuzenimin çarıyla girdim. 1 lvl olduğu için birçok oyunda hack dendi. Atıldı. Şu oyunun bana sorarsanız 3 büyük sorunu var. Hack lag ve haddini bilmeyen durduk yere suçlayan yüzsüzler. Bu sorunların sırası kişiden kişiye değişir fakat yeter. Düşük lvlımla sadece 1 adam öldürdüğüm için karşı takımdan hack kick lafını duyduğuma mı kızsam. Daha oynayışımı görmeden izlemeden oylama başlatan takım arkadaşıma(!) mı kızsam veyahut eli kaşınıp yanlışlıkla y tuşuna basan diğer vatandaşlara mı kızsam. Ya da en iyisi bu oyunu oynadığım için kendime kızsam değil mi? Bu konuyu az önce ffa mari oyununda 2 lvl çarımla 70 küsür oda başkanının bişey sormadan odadan hack demesi asıl çarımı gösterdiğimde lvlın amma varmış diyerek çok konuştun maksadıyla odadan attığı ve lvlyla kendini adam sayan o densiz yüzünden açıyorum. Kimseden gizlim saklım yok bende zamanında böyle hatalar yaptım fakat 77 küsür lvlı olan arkadaşın oyunu uzun zamandır oynaması ve bişeyler bilmesini umardım. Şu oyun boyunca rahatsız ettiğim gerek isimyok33 gerek ExtraClamity isimli yan çarım adına bütün oyunculardan kardeşlerimden özür diliyorum.
İyi forumlar...
. Oyunu bir süredir oynamadığım ve unuttuğum için kdmi düşürmemek amacıyla -1.30 amma yüksekmiş demeyin- kuzenimin çarıyla girdim. 1 lvl olduğu için birçok oyunda hack dendi. Atıldı. Şu oyunun bana sorarsanız 3 büyük sorunu var. Hack lag ve haddini bilmeyen durduk yere suçlayan yüzsüzler. Bu sorunların sırası kişiden kişiye değişir fakat yeter. Düşük lvlımla sadece 1 adam öldürdüğüm için karşı takımdan hack kick lafını duyduğuma mı kızsam. Daha oynayışımı görmeden izlemeden oylama başlatan takım arkadaşıma(!) mı kızsam veyahut eli kaşınıp yanlışlıkla y tuşuna basan diğer vatandaşlara mı kızsam. Ya da en iyisi bu oyunu oynadığım için kendime kızsam değil mi? Bu konuyu az önce ffa mari oyununda 2 lvl çarımla 70 küsür oda başkanının bişey sormadan odadan hack demesi asıl çarımı gösterdiğimde lvlın amma varmış diyerek çok konuştun maksadıyla odadan attığı ve lvlyla kendini adam sayan o densiz yüzünden açıyorum. Kimseden gizlim saklım yok bende zamanında böyle hatalar yaptım fakat 77 küsür lvlı olan arkadaşın oyunu uzun zamandır oynaması ve bişeyler bilmesini umardım. Şu oyun boyunca rahatsız ettiğim gerek isimyok33 gerek ExtraClamity isimli yan çarım adına bütün oyunculardan kardeşlerimden özür diliyorum.İyi forumlar...