Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Bıktım Artık! Yeterrrr
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Merhaba arkadaşlar. 2-3 aydır oyunu bırakmıştım ve tatilin başlaması ile başladım. Warrock gerçekten güzel bir oyun. Eksikleri var tabi ama kesinlikle hakkını yememek gerekirm045.gif. Oyunu bir süredir oynamadığım ve unuttuğum için kdmi düşürmemek amacıyla -1.30 amma yüksekmiş demeyin- kuzenimin çarıyla girdim. 1 lvl olduğu için birçok oyunda hack dendi. Atıldı. Şu oyunun bana sorarsanız 3 büyük sorunu var. Hack lag ve haddini bilmeyen durduk yere suçlayan yüzsüzler. Bu sorunların sırası kişiden kişiye değişir fakat yeter. Düşük lvlımla sadece 1 adam öldürdüğüm için karşı takımdan hack kick lafını duyduğuma mı kızsam. Daha oynayışımı görmeden izlemeden oylama başlatan takım arkadaşıma(!) mı kızsam veyahut eli kaşınıp yanlışlıkla y tuşuna basan diğer vatandaşlara mı kızsam. Ya da en iyisi bu oyunu oynadığım için kendime kızsam değil mi? Bu konuyu az önce ffa mari oyununda 2 lvl çarımla 70 küsür oda başkanının bişey sormadan odadan hack demesi asıl çarımı gösterdiğimde lvlın amma varmış diyerek çok konuştun maksadıyla odadan attığı ve lvlyla kendini adam sayan o densiz yüzünden açıyorum. Kimseden gizlim saklım yok bende zamanında böyle hatalar yaptım fakat 77 küsür lvlı olan arkadaşın oyunu uzun zamandır oynaması ve bişeyler bilmesini umardım. Şu oyun boyunca rahatsız ettiğim gerek isimyok33 gerek ExtraClamity isimli yan çarım adına bütün oyunculardan kardeşlerimden özür diliyorum.
İyi forumlar...
Kesinlikle haklısın kardeşim. Oyun 3 sene öncesine kadar mükemmel gidiyordu. Ama şimdi ne hale geldi.
Cok haklısın bende yeni charla basladım ilk killde direk hack diyolar , dün FFA atıyoruz 2-3 oyun atık orta halli oynadım öteki oyuna basladık 10-2 bitirdim oda kurucusunu heralde 4 kere falan öldürdüm bisey demeden direk attı oyundan....Cok iyi hatırlıyorum 2010 yıllarından türkiye sunucusunda +300 oda olurdu ve daha fazla kurulamazdı simdi 30-40 oda var maksimum oyuncuların cogu zaten 10-12 yaslarından masallah agızlarından küfür eksik olmuyor öyle kisilere hic takılmıyorum TW acık oynuyorum biri hack diyince direk veriyorum ve gel diyorum sonra bazen susuyolar sanada öneririm.
teşekkürler kardeşim önerini dikkate alıcam. artık cvp bile yazmamayı düşünüyorum. eskiden denerdim pek tutamazdım çenemi. Sanırım bide uzi ile iyi oynayınca daha çok batıyo Ss.gif
Ceneyi tutmak kolay degil bende biliyorum sadece cevap yazarken sakin kalıp küfür etmemeye bak ve zamanında lafı koy gerci bazı ergenler hic biseyden anlamıyor onlara hic cevap verme en iyisi Smile
Düşük leweller iyi oynayamaz diye bir mantık var heralde bu küçük çocuklarda.İyi oynayan gördüklerinde atıyorlar.
Selamun aleyküm. Size bir kaç kelam anlatayım oyunun halini göstermek amaçlı.
Ben oyuna betada falan başlamadım. Tamı tamına 3 yıl 5 ay önce başladım. 2 senelik sözlüm aldattı, bilgisayar başına oturup arayış içine koyuldum. WarRock denk geldi. İndirip başladım. Tam 3 yıl 5 ay bir fiil oynadım neler değişti neler. Önceden kardeşlik vardı, ana bacı söven 13 yaşlarındaki çocuklardan ziyade oyunun büyük çoğunluğu +18'di . İyi hatırlıyorum. Dostluk bambaşkaydı. Betaya gerek yok 2-3 sene önce başlayanlar o dönemleri bilir. Oyuna her girişimde heycanlanıyordum resmen zevk alıyordu insan. K2 kanını bozmamıştı daha. İlgiliydi. Admin yoktu ama dostluk vardı. Barınamıyordu hackler ki çoluk çocuk sayısı az olduğu için hack olmuyordu pek. Bi kopuq'ları hatırlıyorum o zamanlardan kopuq klanından bi kaç adam Smile Şimdi bakıyorsunuz 14 yaşındaki veledi zina ananıza bacınıza sövüyor. Sorsan desen ki ne zamandır oynuyosun cevap net "BETADAN BERİ" aslında yok öyle birşey.. Oyunda oda yok. Ve öncekiyle kıyasladığımızda bu oynadığımız WarRock değil. Yan sanayisi gibi birşey olmalı. Arada dağlar kadar fark var.

Selametle.
şimdi adam hack diyor hack yok tw veriyim diyorum adamı cevabı şı HACKİ SAKLARSIN Big Grin Big Grin
Kesinlikle katılıyorum konuyu açan arkadaşa ben de bu oyunu uzun süredir oynuyorum yeni hesap açıp oynuyorum 2 lvl de gidipte 30-40 lvl bir adamı öldürünce gururuna yediremeyip hack diyor ve oyundan attırıyor bu nedir kardeşim böyle !!!
(07-02-2012 08:12 PM)burak7309 Yazılan: [ -> ]Kesinlikle katılıyorum konuyu açan arkadaşa ben de bu oyunu uzun süredir oynuyorum yeni hesap açıp oynuyorum 2 lvl de gidipte 30-40 lvl bir adamı öldürünce yediremiyip hack diyor ve oyundan attırıyor bu nedri kardeşim böyle !!!

Gözlerim artık görmüyor Sad
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler