Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Ubisoft'un Yeni Açık Dünya Oyunu "Watch Dogs"
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Watch Dogs, E3'te Ubisoft tarafından tanıtılan süpriz bir oyun. GTA gibi açık dünyaya sahip ve yeni bir grafik motoru kullanılmakta, oldukça iyi iş çıkartılmış grafikleri harika. Karakterimizin adı Aiden Pearce, en büyük özelliği ise elindeki teknolojik aletler sayesinde çevredeki elektronik her şeyi (köprü sistemleri,trafik lambaları,telefonlar vb.) kontrol edebiliyor olması. Oyunun güçlü bir sistem isteyeceği söylentiler arasında. Pc, Xbox 360 ve PS3 için üretilen oyunun, 2013 yılı içerisinde çıkması bekleniyor.

Sizleri, oyunun E3'te sunulan demo oynanış videosu ile baş başa bırakıyoruz. Keyfli seyirler..

oyun güzele benziyor çıktığında ps3 için alabilirim
GTA'dan daha çok tutulacak gibi çünkü oyuncunun yapmak isteyeceği özellikleri sunmuşlar grafiklerde süper psp içim çıkarmı acaba.
PSP için bir bilgim yok ama biraz zor hocam.
vitaya çıkar belki
yha oyunu 2013te cıkarıcaksan neden simdiden demosunu gösteriyosunki nefret ediyorum böyle olunca -.-
(07-02-2012 10:46 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]yha oyunu 2013te cıkarıcaksan neden simdiden demosunu gösteriyosunki nefret ediyorum böyle olunca -.-

2013'de çıktığını anda oyunun satılması için birde 1 yıl oyun piyasadayken reklammı yapacak adam ?

Ayrıca bunu benim laptop kaldırmaz Smile Toplama şart artık Big Grin
Referans Adresler