Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Nasıl Yapılır.
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dev Civatalar

Şifreli Asma Kilitler.

Kola Nasıl Yapılır.
Adam suan ölümüne post kasıyor.Sad
(07-02-2012 12:20 AM)vertualx Yazılan: [ -> ]Adam suan ölümüne post kasıyor.Sad

Uyuyan dev uyandı Big Grin Big Grin
Şurup diyip geçme böcek var Big Grin
Herkesin ne yaptığı seni ilgilendirmez herkesin işine burnunu sokuyorsun üçtür diyecektim bu lafı diyemedim totos.gif
sana ne diyim yani çok garip birisin sabahtan beri sezeryan şimdide bunlar bi büyük adam olucaksın yada deli Big Grin
(07-02-2012 12:25 AM)The Wanted Yazılan: [ -> ]Şurup diyip geçme böcek var Big Grin
Herkesin ne yaptığı seni ilgilendirmez herkesin işine burnunu sokuyorsun üçtür diyecektim bu lafı diyemedim totos.gif

Hahaha Big Grin oda onun kıyması ama harbi çok iyi içecek ya buzlu sıcak günlerde iyi gidiyor Big Grin
(07-02-2012 12:28 AM)mixcoo11 Yazılan: [ -> ]sana ne diyim yani çok garip birisin sabahtan beri sezeryan şimdide bunlar bi büyük adam olucaksın yada deli Big Grin

Kesin deli olucam kendimi cidden ruh olarak hiç normal bulmuyorum hatta ruhumu bulamıyorum :/ Big Grin Big Grin
[/quote]Herkesin ne yaptığı seni ilgilendirmez herkesin işine burnunu sokuyorsun üçtür diyecektim bu lafı diyemedim totos.gif
[/quote]

Tamam abi.
Travesti olma ameliyatı paylaşayım mı meraklısı vardır belki Big Grin
(07-02-2012 12:43 AM)Kalona Yazılan: [ -> ]Travesti olma ameliyatı paylaşayım mı meraklısı vardır belki Big Grin

Hahaha Big Grin onu izledim adamın göğüse silikon takılırken adamı tamamen yarıyolar birde kafa derisini kaldırıyolar oda çok tuaf Big Grin
(07-02-2012 12:45 AM)0tipitip0 Yazılan: [ -> ]
(07-02-2012 12:43 AM)Kalona Yazılan: [ -> ]Travesti olma ameliyatı paylaşayım mı meraklısı vardır belki Big Grin

Hahaha Big Grin onu izledim adamın göğüse silikon takılırken adamı tamamen yarıyolar birde kafa derisini kaldırıyolar oda çok tuaf Big Grin

İzlemiştim psikolojim bozulmuştu gece kalktığımda yatağın başında manyak insanlar felan Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler