Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hakkımda
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar uzun zamandır oyuna dönmeyi düşünüyordum Big Grin Kardeşime Telefonumu vermiştim Big Grin oda oyundan bana hesap almış bugun Big Grin Sevindim Big Grin Oyundaki Nickim vvvrusher'dir
Hakan'ın charı almışsınız m60 retail'li güle güle kullan
Birazdan ;
Bilgilendirme amaçlıdır konu kilit...
http://forum.warrocktr.com/Konu-Hakk%C4%B1mda--38114
(07-01-2012 10:57 PM)DannyDeans Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar uzun zamandır oyuna dönmeyi düşünüyordum Big Grin Kardeşime Telefonumu vermiştim Big Grin oda oyundan bana hesap almış bugun Big Grin Sevindim Big Grin Oyundaki Nickim vvvrusher'dir

Hoş geldin kardeşim ben xdeathforg0d Khaliciyim oyuna beklerim bu oda ismini nerde görürsen gel Big Grin xDeathForg0d Khaly Time !
(07-01-2012 11:07 PM)xDeathforgo0d Yazılan: [ -> ]
(07-01-2012 10:57 PM)DannyDeans Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar uzun zamandır oyuna dönmeyi düşünüyordum Big Grin Kardeşime Telefonumu vermiştim Big Grin oda oyundan bana hesap almış bugun Big Grin Sevindim Big Grin Oyundaki Nickim vvvrusher'dir

Hoş geldin kardeşim ben xdeathforg0d Khaliciyim oyuna beklerim bu oda ismini nerde görürsen gel Big Grin xDeathForg0d Khaly Time !

Plzma değilmiydin sen Big Grin
Ayrıca khaliyi bende seviyorum. victory.gif
Oda kurunda gelelimBig Grin
(07-01-2012 11:12 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]Oda kurunda gelelimBig Grin

Beyler TRSacrifice adlı bir nick görürseniz odadan atın eski opk'cıdır ARTİST
(07-01-2012 11:14 PM)LiquiDat3 Yazılan: [ -> ]

LiquiDat3 wh almayın odalarınıza Big GrinBig Grin
Kapattım pcyi beyler ya Ss.gif yarın açarım konu atarız Big Grin İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Big Grin bende khaliyi seviyorum Big Grin İnanın charın kimin uzerıne oldugunu bilmiyorum ama baya bi pm akınına ugradım. sevilen biriymiş Big Grin
(07-01-2012 11:16 PM)Deathwing Yazılan: [ -> ]
(07-01-2012 11:14 PM)LiquiDat3 Yazılan: [ -> ]

LiquiDat3 wh almayın odalarınıza Big GrinBig Grin
Olum elimde ss'lerin var bak beni şantaj yapmaya zorlama lütfen Tongue
(07-01-2012 11:16 PM)VvvRusher Yazılan: [ -> ]Kapattım pcyi beyler ya Ss.gif yarın açarım konu atarız Big Grin İyi dilekleriniz için teşekkür ederim Big Grin bende khaliyi seviyorum Big Grin İnanın charın kimin uzerıne oldugunu bilmiyorum ama baya bi pm akınına ugradım. sevilen biriymiş Big Grin

o car ismini vermek istemediğim bir forumdaki grafikerin carıydı yanılmıyorsamTongue
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler