Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Forum şifremi unuttum
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Öncelikle merhaba ,
Ben genellikle yaza yakın aylarda başlarım ve yaz tatili bitene kadar oynarım.Ve bu senede aynısı oldu , geçen senelerde beni tanıyanlar bilir bilgisayarım eskiydi bu sene yenisini alıp yeniden başladım.WTR'de JustRusher adlı hesap benim fakat şifremi unuttuğum için giremiyorum.Yetkililer ö.m yoluyla eğer öyle bir şans var ise bilgilerimi atabilirlermi ?
D.N : Bu arada ip kontrolü vs. yaparsanız ip yanlış çıkabilir çünkü il dışındayım şu anda.
Neyse iyi forumlar
Bunun icin konu acmana gerek yok , Mod & Admin'e sorman (ÖM yada chatten) yeterli.
(07-01-2012 06:48 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bunun icin konu acmana gerek yok , Mod & Admin'e sorman (ÖM yada chatten) yeterli.

Yetkililer demiştim dostum ama ben senin yetkili olduğuna dair birşey görmüyorum
(07-01-2012 06:51 PM)xLiquiDate Yazılan: [ -> ]
(07-01-2012 06:48 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]Bunun icin konu acmana gerek yok , Mod & Admin'e sorman (ÖM yada chatten) yeterli.

Yetkililer demiştim dostum ama ben senin yetkili olduğuna dair birşey görmüyorum

Kör falan mısın dostum? Tamam yetkili biri dedin bende onun icin konu acmana gerk yok dedim herhangi bir mod senin degiminle yetkiliyle chat yada ÖMden ulas onlar degistir basıma geldi benimde yardım edelim dedik borclu cıktık -.-
Merak etme bu foruma kayıt olalı 2 hafta olmadı kardeşim 2 senedir bu forumdayım ( Diğer hesabımla ) ayık ol bb
(07-01-2012 07:06 PM)xLiquiDate Yazılan: [ -> ]Merak etme bu foruma kayıt olalı 2 hafta olmadı kardeşim 2 senedir bu forumdayım ( Diğer hesabımla ) ayık ol bb

ya git aksam aksam tepemi attırma benim
Evet öm'den sorabilirdin + konu ismini Konu ile alakasız acmak FORUM KURALLARIna aykırı diye biliyorum.
Bu konuya adminlerin denk gelmesi zor, modlarınsa yapabileceği bir şey yok malesef. Metin Kandemir'e özel mesaj atarsan daha çabuk işini halledebilirsin. Konu kilit.
Referans Adresler