Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Aşırı ban olayı
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Başkalarının hakkını yiyerek hack'e başvurarak oyun oynamaya çalışan ve kendini oyuncu sanan kişilerin banlanması , hatta ip ban atılabiliyorsa o pc' de girdiği bütün hesaplarının kapatılması lazım , adam akıllı 500 kişi yeter bu oyuna .
durmak yok ban atmaya dewam turk gm ler geldıgınden beri ne bir opk odası nede odalarda hack acak kişiler kaldı %99 azaldı bravo turk gm lerine bu iş böyle olur
(07-01-2012 10:33 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Başkalarının hakkını yiyerek hack'e başvurarak oyun oynamaya çalışan ve kendini oyuncu sanan kişilerin banlanması , hatta ip ban atılabiliyorsa o pc' de girdiği bütün hesaplarının kapatılması lazım , adam akıllı 500 kişi yeter bu oyuna .

o zaman bir zahmet o 500 kişiden 100 üde c.q.c hastası olmasın biraz u.o ve b.g de öğrenmek lazım geniş alancılar oyunu bıraktı
(07-01-2012 10:50 PM)wrnexon Yazılan: [ -> ]
(07-01-2012 10:33 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Başkalarının hakkını yiyerek hack'e başvurarak oyun oynamaya çalışan ve kendini oyuncu sanan kişilerin banlanması , hatta ip ban atılabiliyorsa o pc' de girdiği bütün hesaplarının kapatılması lazım , adam akıllı 500 kişi yeter bu oyuna .

o zaman bir zahmet o 500 kişiden 100 üde c.q.c hastası olmasın biraz u.o ve b.g de öğrenmek lazım geniş alancılar oyunu bıraktı

o konuda yapılabilcek bir şey yok bg oynamazsınız ban yiceksiniz mi desinler sen cqc gel dostum
Millet şaşırmış.
bencede 50.000 hackerdense 5 oyuncu olsun daha şerefli Sad
o değilde harbiden bg odası bulamıyorum Sad
Hesabım ban feLan yemedi sadece oyun oynayacak kisi bulamadıgımdaan yakındım .. Yanlısda olsa kendimce bi cözüm onerdim bazı insanların Çamur atmakta ustune yok ..
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler