Başkalarının hakkını yiyerek hack'e başvurarak oyun oynamaya çalışan ve kendini oyuncu sanan kişilerin banlanması , hatta ip ban atılabiliyorsa o pc' de girdiği bütün hesaplarının kapatılması lazım , adam akıllı 500 kişi yeter bu oyuna .
durmak yok ban atmaya dewam turk gm ler geldıgınden beri ne bir opk odası nede odalarda hack acak kişiler kaldı %99 azaldı bravo turk gm lerine bu iş böyle olur
(07-01-2012 10:33 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Başkalarının hakkını yiyerek hack'e başvurarak oyun oynamaya çalışan ve kendini oyuncu sanan kişilerin banlanması , hatta ip ban atılabiliyorsa o pc' de girdiği bütün hesaplarının kapatılması lazım , adam akıllı 500 kişi yeter bu oyuna .
o zaman bir zahmet o 500 kişiden 100 üde c.q.c hastası olmasın biraz u.o ve b.g de öğrenmek lazım geniş alancılar oyunu bıraktı
(07-01-2012 10:50 PM)wrnexon Yazılan: [ -> ] (07-01-2012 10:33 PM)Serkan Ersoy Yazılan: [ -> ]Başkalarının hakkını yiyerek hack'e başvurarak oyun oynamaya çalışan ve kendini oyuncu sanan kişilerin banlanması , hatta ip ban atılabiliyorsa o pc' de girdiği bütün hesaplarının kapatılması lazım , adam akıllı 500 kişi yeter bu oyuna .
o zaman bir zahmet o 500 kişiden 100 üde c.q.c hastası olmasın biraz u.o ve b.g de öğrenmek lazım geniş alancılar oyunu bıraktı
o konuda yapılabilcek bir şey yok bg oynamazsınız ban yiceksiniz mi desinler sen cqc gel dostum
bencede 50.000 hackerdense 5 oyuncu olsun daha şerefli

o değilde harbiden bg odası bulamıyorum

Hesabım ban feLan yemedi sadece oyun oynayacak kisi bulamadıgımdaan yakındım .. Yanlısda olsa kendimce bi cözüm onerdim bazı insanların Çamur atmakta ustune yok ..