07-01-2012, 05:40 PM
Sayfalar: 1 2
07-01-2012, 05:42 PM
Oyunun hacklerden kurtulması için komple sistemini baştan değiştirmesi kodları düzenlemesi lazım. Bu olsa sadece yeter. Geçen bir video gördüm adam hack açıyor 16 kişilik odada 9-10 kişi var adam lobiden sırayla hepsini atıyor. Önümüzde büyük güncelleme var sadece bu harita filan getirecek hack yine devam edecek. Can abi ne kadar uğraşırsa uğraşsın Nexon ve Dream yenilemedikçe sistemlerinin hack devam edecek. 2 aya yakın süredir oyuna girmiyorum sadece arada arkadaşların charlarla 1-2 oyun atıp çıkıyorum. Üzücü bir durum. Eğer böyle devam ederse daha neler çıkacak. Geçen sene foruma konu açılımıştı hackerin biri Medic kit 3 kullanıyordu çok iyi hatırlıyorum yeşil renkliydi. Adamlar oyunda olmayan silahları kullanıyor. Nexon kendine çeki düzen vermeli yoksa gidişi gidiş değil.
07-01-2012, 09:56 PM
(07-01-2012 04:27 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]normal bir hack vardı nicki batugce,normal hack dediğim speed hack açıktı adamda birden ip adresimi yazdı ve banlatıcam seni felan dedi baktım adres doğru bunu nasıl bilebilir birde gerçekten bir şey yapabilir mi? Cana sorum
ip bulmak suç çok korkuyorsan savcılığa gidersin ip le birşey yapamaz korkma ama her ihtimale karşı ıp değiştir modemm reset at
Sayfalar: 1 2