Bence bu WarrockTR ile alakalı bi sorun değil buda Can'ın ne kadar adil davrandığının göstergesidir .
Arada WarrockHİT'ede giriyorum fakat banlanan adamlar sinirini Can'dan çıkarıyor yok efendim patch gelmedi dalga geçmeleri eziklemer bitmiyor diğer forumlarda.
Can direk tek tek derdi işte artık filan forumda olmuycam fakat böyle ayrımcılık olduğu için tamamen tüm forumları bıraktı burdada sevmeyen varsa anlasınki Can böyle bi adam bir daha laf söylerken 2 kere düşünmenizi öneririm.
Sorumluluk yüklenmeye başladığınızda "bilerek veya bilinçsizce hayatı zehirleyen" zihniyetlerin dayanılmaz sorumsuzluğunu omuzlarınızda taşırsınız.
Adalete inanan dürüst ve masum insanların güvenini ve heyecanını incitmeden, sizi yetkilendiren Nexon'un otoritesinden alacağınız güçle "oyunu ve oyuncuları sabote eden zihniyetlere karşı yılgınlık" göstermeden sabır ve metanetle haksızlığa meydan okuyun.
Güzide Warrock Türk oyuncularının hak ve menfaatlerinin korunması için mücadele edin.Oyunu ve masum oyuncuların heyecanını hedef alan provokatörlere laf yetiştirmek için otoritenizi zaafiyete uğratmayın.Yardım servisinin İngilizce devam edeceğini söylemeniz, forumlarda pasif konumda kalacağınızı belirtmeniz, duyuru ve destek konularında yardımcı olmayacağınızı söylemeniz "provokatörleri mutlu edecek" söylemlerdir.
Bu oyuna yeni başlamadınız ;Sorunların farkında olarak ve güçlü iradenizle sorunları azaltmak için sorumluluk yüklendiniz.
Saygılarımla.
(07-01-2012 11:14 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Bence bu WarrockTR ile alakalı bi sorun değil buda Can'ın ne kadar adil davrandığının göstergesidir .
Arada WarrockHİT'ede giriyorum fakat banlanan adamlar sinirini Can'dan çıkarıyor yok efendim patch gelmedi dalga geçmeleri eziklemer bitmiyor diğer forumlarda.
Can direk tek tek derdi işte artık filan forumda olmuycam fakat böyle ayrımcılık olduğu için tamamen tüm forumları bıraktı burdada sevmeyen varsa anlasınki Can böyle bi adam bir daha laf söylerken 2 kere düşünmenizi öneririm.
Seviyesizliklerini gösteriyorlar.Banlanırlar ama kabul etmezler , hack açarlar kabul etmezler, havlamaktan başka işe yaramazlar o yüzden Can en iyisini yapmış.
Buna sebep olan Can'ın oyunculara iyi niyetli davranışıdır.Can'ın forumdakiler,oyundakiler ile mesafe bırakması gerekirken önceden bu forumda yetkili olduğu için ne olursa olsun mesafe bıraksan da Can'ı arkadaş gibi görüyorlar.