Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Warrock
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
Ahahaha, şuan öğrendim. Artık kurosowa97 diye birşey yok. Tanıştığım insanlar olmasa geçirdiğim vakite lanet edebilirdim.
Oyundaki lag azaldı.Türk admin var oyunda opk odası yok bugün hiç hacke denk gelmedim.Oyuncu sayısı az ama yinede oda bulabiliyorsun.Fiyatlar g1 e göre pahalı ama itemim olduğu için sorun olmuyor.Premium olmaması kötü ama yakında gelir.Zaten Nexon ex eventleri yapıyor.Hediye falan geldi.Famas yok diye şikayet edenler var l85a1 m4a1 ak47 gibi çok iyi silahlarda var.Bence çok iyi oldu oyun.
M4A1 çok iyi silahtır, tabii kullanmayı bilene.
Eskiden M4A1, K2, MP5 gibi silahlarla adam vuranlara hileci diyorlardı. Eskiden dediğim 8-9 ay önce. Smile
Artık mıllet kaldıramıyor her odada hack damgası yemek bunalttı 1 lvl kısıye bıle tw vermek zorunda bıraktılar mılletı sureklı laf dalaşları yaş sınırı dustukce sacma sacma muhabbetler 4 temmuz'da oyun duzeldı duzeldı yoksa daha cok dusus yaşar Turkıye serverı. 4 temmuzda aynı tablo ile karşılaşırsam bende bırakıcam 6 senedir ha şimdi duzelıcek ha şimdi duzeliyor derken 6 sene oldu hiç birşey olmadı artık yıllarımı boyle saçma bir oyun ortamı için harcıyamıcam.
(06-30-2012 11:47 PM)toxit Yazılan: [ -> ]Artık mıllet kaldıramıyor her odada hack damgası yemek bunalttı 1 lvl kısıye bıle tw vermek zorunda bıraktılar mılletı sureklı laf dalaşları yaş sınırı dustukce sacma sacma muhabbetler 4 temmuz'da oyun duzeldı duzeldı yoksa daha cok dusus yaşar Turkıye serverı. 4 temmuzda aynı tablo ile karşılaşırsam bende bırakıcam 6 senedir ha şimdi duzelıcek ha şimdi duzeliyor derken 6 sene oldu hiç birşey olmadı artık yıllarımı boyle saçma bir oyun ortamı için harcıyamıcam.
Oyunu zevk icin 1-2 saat oynamalısın dostum
(07-01-2012 12:07 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]
(06-30-2012 11:47 PM)toxit Yazılan: [ -> ]Artık mıllet kaldıramıyor her odada hack damgası yemek bunalttı 1 lvl kısıye bıle tw vermek zorunda bıraktılar mılletı sureklı laf dalaşları yaş sınırı dustukce sacma sacma muhabbetler 4 temmuz'da oyun duzeldı duzeldı yoksa daha cok dusus yaşar Turkıye serverı. 4 temmuzda aynı tablo ile karşılaşırsam bende bırakıcam 6 senedir ha şimdi duzelıcek ha şimdi duzeliyor derken 6 sene oldu hiç birşey olmadı artık yıllarımı boyle saçma bir oyun ortamı için harcıyamıcam.

Aynen en iyisi dizide 1 bölüm izliyorum.3 oyun atıyorum tekrar dizime dönüyorum.Face falan takılıyorum.6 sene maşallah.Ben 1.5 yıldan fazla olmuştur yer1n7kat6 ile oynayalı 35 lewelim daha
Aynn kimse kalmamış oyunda. Sözde NEXON'da daha güzel olucaktı oyun hiç bir şekilde düzelme yok daha çok batıyor bence bide şuan yaz aylarındayız okul fln yok bide kış olsa 1-2 oda anca olcak herhaldeBig GrinBig Grin
(07-01-2012 12:36 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]
(07-01-2012 12:07 AM)sukru* Yazılan: [ -> ]

Aynen en iyisi dizide 1 bölüm izliyorum.3 oyun atıyorum tekrar dizime dönüyorum.Face falan takılıyorum.6 sene maşallah.Ben 1.5 yıldan fazla olmuştur yer1n7kat6 ile oynayalı 35 lewelim daha

Oda bir şey mi ben infibow ile 4.5 senedir oynuyorum 42 levelim haa mutlumuyum tabii ki mutluyum.
lag olayı cözüldü gibi duruyo
Premium olmaması iyi oldu öğrendiğime göre t-bomb da yokmuş.Hack de azalmış gerçek oyuncu şimdi belli olucak SmileSmileSmileSmileSmile
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler