Arkadaşlar NXBoomer'in nexon un sitesinde paylaştığı banlanan oyuncular listesine baktım fakat birşey dikkatimi çekti onların hepsi warrock stats da active gözüküyor. Bu konu hakkında bilgisi olan?
Aynen montonaa,1stanl3lue,qhostknights60,parlamentrx bunlarda power lvl olup active olanlar ^^
Can Abi ilgilen şunlarla lütfen
(06-30-2012 02:42 PM)emrexlereal Yazılan: [ -> ]Aynen montonaa,1stanl3lue,qhostknights60,parlamentrx bunlarda power lvl olup active olanlar ^^ 
Can Abi ilgilen şunlarla lütfen
orası tamam da benim sormak istediğim NXBoomer in banlandı dediği kişiler hep warrock stats da active gözüküyor örneğin medicalistt
daha kımse ban yememıs 27 hazıranda gıdıyolardı ama 27 hazıranda geldı yıne ban yemedıler ornek : montonaa
trcrystal
bunlar hala oyunda gezıyor hala ban yememısler bide 27 hazıranda banned yıceklerdi bide patchte yıcekler dıyolardı yıne yemedıler . ama 4 temmuzu beklıyorum ondada yemezlerse oho...
http://www.warrock-stats.com/index.php?s...=trcrystal
bu trcrystal ban yıcek dedıler 1. listede adı vardı ama hala oyunda goruyorum...
Elinden geleni yapıyor ban yicek dediyse yerler yakında
bence elinden geleni yapmıyorlar çünkü bize verdikleri hiçbir tarihlerin arkasında durmadılar adım gibi eminim kesin 27 haziran da patch le birlikte şunlar şunlar gelecek dediler hatta NXBoomer geldi duyuru yaptı 50 kişiyede gold premium ödülü verilecek diye 27 haziran geldi kimse size kesin bir tarih vermedi diyor artık neyine verirsin orasını bilemem

Eğer her açıklamayı okuduysanız listeye alınan kişilerin bakım sırasında banlanacağı yazısınıda okumşsunuzdur.
War Rock stats da banlı kişiler görünmüyor. Bu kişilerin hesapları kapandı. War Rock stats kanıt niteliği taşımıyor. Medicalist montona bunlar ban yedi.