Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Silahlarda kararsızım
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar ben çok iyi sniper kasıyordum aklımda psg almak vardı sora arkadaşlarım dediki famas al en iyi silah odur 4 temmuzda pre gelsin famas alırsın dediler kafam karıştı zaten ilkkez öyle iyi bi silah alcam.Sora oyundaki çoğu kişi ucuz fiyatından ve sekmesinin tepmesinin düşük oluşunu hızlı oluşunu hasarında iyi olan tmp yi önerenler oldu e oldu 3 tane silah kafam çok karışık ne yapacam bilmiyorum sniper çok severim psg felan önerirmisiniz yada famas yada tmp Sad(beyfendi
Her biri farklı sınıflarda. O nedenle bu iyi şu iyi gibi bir yorum yapmak saçma olur. Sen hangi sınıfta oynuyorsan onun silahını al. Sniper oynuyorum demişsin o nedenle PSG al derim.
Sınıf farkı var ama genel görüş bekliyordum ben oyunda yeniyim tam bilmiyorum kullanmadım o silahları parada boşa gitmesin
psg daha etkili bence çünkü sn uzaktan adamı çakarken adam sni famasla çakamaz
evet m4a1 i de iyi kullanıyorum 13 lwle kadar öyle kastım 16 ya ssg ile geldim eskiden cs oynuyodum snipe alıştım ordan ama şimdi oyunda arkadaşlar söyledi tavsiyelerinizi bekliyorum.
PSG : Aw50'den sonra sniperın en iyi silahı. CQC'de Aw50 kullanılmadığını göz önünde bulundurursak en iyi konumuna gelebilir.
Famas : Assault'un en iyi silahı. Şarjör kapasitesi düşüktür ama oldukça seridir. Yakında etkilidir. Çok seker, kullanımı zordur.
TMP : Ben kullandığımda iyidi. Sonra TMP üzerinde oynama yapıldığını eskisi kadar iyi olmadığı duydum, ondan sonra tekrar denemedim bir şey diyemem.
Arkadaşlar psg almaya kararlıyım ama yinede diğer arkadaşlarıda 4 temmuza kadar görüşlerini bkliyorum
Tmp hem görünüş hemde güç bakımından eskisi gibi değil.Ama ben çok severim
Ben psg alırdım.Cephaneden de m4a1.Assault Sniper değişmeli oynardım.Yine de tercih senin.m4a1 i de iyi kullandığını söyledin.psg yi de denemiş olursun
Bence psg al sniper oynaması zevklidir
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler