Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: İyiki Doğdun Balık !
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2 3
(06-30-2012 07:38 AM)Boğaçhan F. Yazılan: [ -> ]balık kardeşim doğum günün kutlu olsun Smile madem herkez makara yapıyor al benden kötü espiri Big Grin

gelde bi kızartak seni Big Grin

Ama bu gerçekten kötüymüş. Big Grin

Doğum günün kutlu olsun Balık Can Smile
Nice senelere.
Canlarım teşekkür ederim hepinize. Haftaya ölmeyip sag kalırsam eve gidiyorum ve bir arkadasım ile küçük sürpriz yapmayı planlıyoruz.
- elimize warrockun dosyaları gecti ve eğer dosyalar sağlam ise 1-2 günlüğüne serveri açabilirim. İşbirlikçimi simdi söylemek istemiyorum çünkü dosyalarınız çıkarsa anonim olarak kalacak Big Grin rezil olmamak adına Big Grin şimdilik sadece dosyaların var olduğunu biliyorum. Yazlikta internet olmadıgı icin dosyalar eksik mı Yada tam mı bilemiyorum.
Sağlıcakla kalın.
(06-30-2012 08:02 PM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Canlarım teşekkür ederim hepinize. Haftaya ölmeyip sag kalırsam eve gidiyorum ve bir arkadasım ile küçük sürpriz yapmayı planlıyoruz.
- elimize warrockun dosyaları gecti ve eğer dosyalar sağlam ise 1-2 günlüğüne serveri açabilirim. İşbirlikçimi simdi söylemek istemiyorum çünkü dosyalarınız çıkarsa anonim olarak kalacak Big Grin rezil olmamak adına Big Grin şimdilik sadece dosyaların var olduğunu biliyorum. Yazlikta internet olmadıgı icin dosyalar eksik mı Yada tam mı bilemiyorum.
Sağlıcakla kalın.

Adam dosya kaçakçısı beyler Sad
Sayfalar: 1 2 3
Referans Adresler