Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Kopya Böyle Çekilir [Komik] :D
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın

ahahaah sabahtan beri gülüyorum Big Grin videoyu kaydeden çok fena yakalamış.. Smile

Ders : Edebiyat

Not : Sonuna Kadar İzleyin

Olay Olay Olay obaaaaa
Edebiyatta Kopya çekilmesine karşıyım Tongue Big Grin
(06-29-2012 05:25 PM)DannyDeans Yazılan: [ -> ]Edebiyatta Kopya çekilmesine karşıyım Tongue Big Grin

Big Grin olay olay olay
Adamın sesi tanıdık geldi Smile Nereye baksa kopya metin gibi Big Grin Ne kadar keriz hocalar var demekki farketmiyorlar Big Grin
(06-29-2012 05:30 PM)Lowest Yazılan: [ -> ]Adamın sesi tanıdık geldi Smile Nereye baksa kopya metin gibi Big Grin Ne kadar keriz hocalar var demekki farketmiyorlar Big Grin

Hayır Kesin Fark Ediyorlardır Big Grin Ama adamlar paralarını alıyorlar ya dünya umurlarında değil bizim üniversitede yiyorsa böyle olsun Smile
Ben Sadece Kameraya Çeken Mal Oğlu Mala güldüm.
Bu kameraman nerenın malı ben olsam eşşek sudan gelene kadar döverim
Kopyamı bu Allah aşkına.Hepsi sıranın üstüne yazmış.Sadece duvar kenarındaki siyahlı biraz akıllıya benziyor.Sınav zamanı bizim okula gelin hele bir.Nerelerden kopya çıkıyor şaşırırsınız vallahi Big Grin
(06-29-2012 06:57 PM)xCamp3rush Yazılan: [ -> ]Kopyamı bu Allah aşkına.Hepsi sıranın üstüne yazmış.Sadece duvar kenarındaki siyahlı biraz akıllıya benziyor.Sınav zamanı bizim okula gelin hele bir.Nerelerden kopya çıkıyor şaşırırsınız vallahi Big Grin

töbeeee Sad
okulda öğretmen elime bakıcak diye ödüm kopardı eskiden
Referans Adresler