Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Vizyona Giricek Filmler 29/06/2012
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Çernobil'in Sırları - Chernobyl Diaries
[Resim: cernobilin-sirlari-chernobyl-diaries_1408921.jpg]
FİLMİN KONUSU:

Avrupa'da tatile çıkan altı kişilik bir arkadaş grubu, gezilerinde rehberlik etmesi için farklı bir turist rehberi tutarlar. Adam onları, Çernobil nükleer faciasından önce işçilerin ikamet ettiği ama artık terk edilmiş olan Pripyat şehrine götürür. Yıkıntıların arasında gezerken turist kafilesi aslında yalnız olmadıklarını fark edeceklerdir...

Buz Devri 4: Kıtalar Ayrılıyor - Ice Age: Continental Drift

[Resim: buz-devri-4-kitalar-ayriliyor-ice-age-co...901448.jpg]
FİLMİN KONUSU:

Buz Devri 4 : Kıtalar Ayrılıyor (Ice Age: Continental Drift); Manny, Diego ve Sid'in, kendilerini diğerlerinden ayıran afetten sonra sürüklendikleri bir kıtada başlarına gelenleri beyazperdeye taşıyor. Bir buzdağından derme çatma bir gemi yapan kahramanlarımızın maceralarla dolu epik deniz seferi böyle başlıyor. Manny ve arkadaşlarını bu yeni dünyada egzotik deniz canavarları ve acımasız korsanlar da bekliyor.

Tarih öncesi sincap Scrat ise bildiğiniz gibi, lanetli palamudu onu nereye sürüklerse oraya gidiyor...

Faust
[Resim: faust_7583846.jpg]
FİLMİN KONUSU:

Goethe’nin bilginin arayışı hakkındaki trajedisinden esinlenen Faust, 19. yüzyılda geçiyor ve ruhunu şeytana satan kahramanını izliyor. O bir düşünürdür, haberleri yayan kişidir; entrikacıdır, hayalperesttir. Açlık, açgözlülük, şehvet gibi temel güdülerin yönlendirdiği adsız bir adamdır. İlerlemek mümkünse neden bulunulan yerde durulsun ki?

Daha İyi Bir Hayat - Une vie meilleure
[Resim: daha-iyi-bir-hayat-une-vie-meilleure_6164755.jpg]
FİLMİN KONUSU:

Aşçı Yann ve bekâr bir anne olan Nadia, tanıştıkları andan itibaren aşık olup büyük bir tutkuyla birbirlerine bağlanırlar. Nadia ve oğluyla bir aile kurmak isteyen Yann, kırsal bölgede bir restoran satın almaya karar verir. Kendi restoranında şef olmak ve yeni ailesi ile sakin bir hayat sürmenin hayaliyle yaşamaktadır. Ancak onları bekleyen hayat bundan çok farklı olacaktır.

Ya Aşk Olmasaydı? - Lo contrario al amor
[Resim: ya-ask-olmasaydi-lo-contrario-al-amor_7289281.jpg]

FİLMİN KONUSU:

Merce, karmaşık bir kızdır, sevgilisi yoktur ve sevgili istememektedir, çünkü sevgilisi olduğunda diğer yüzü ortaya çıkar, kontrol cadısına dönüşür. Masördür, özel bir yeteneğe sahiptir, dokunduğu müşterileri duygusal bir çözülmeye düşerler. Asansörde mahsur kalır ve üç itfaiyeci tarafından kurtarılır. İtfaiyeciler, Merce’yi kim yatağa atacak diye iddiaya girer.

Not:Alıntıdır Paylaşmak İstedim
güzel film yok bu aralar en son siyah giyen adamlar izlemistim oneririm
Çernobilin Sırları'nı merak ettim dogrusu.
Benimde dikkatimi o çekmişti
Buz Devri güzeldir Smile
Çernobil'in sırları hoşuma gitti.Kardeşimle de Buz devri 4 ü izlemeye giderim.
buz devri4 forever beyfendi
İzlersem "Çernobil'in Sırları"nı izlerim. İlgimi çekti
Beyler buz devrine gidin ben öle yapıcam Big Grin
paranormal aktivitelerin yapımcılarından yine bir kameralı film Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler