Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: COD-Black OPS 2
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dünyanın en iyi FpS oyunları arasında tanınan, Call of Duty'nin yeni serisi Black Ops 2 bomba gibi geliyor. Treyarch tarafından geliştirilen oyun, bu zamana kadar çıkmış en iyi Call of Duty serisi olarak karşımıza çıkacak, deniliyor.

[Resim: black-ops-ii.jpg]

Treyarch firması uzun zamandır üzerinde çalıştığı oyunun çalışmalarını son derece hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Treyarch'ın Black Ops 2 konusunda oldukça iddialı açıklamaları olduğunu dile getirebiliriz.

[Resim: 1339513982_665x300-copy.jpg]

Kasım ayında oyun severlerle buluşacak olan muhteşem oyun hakkında yönetmen David Anthony, bugüne dek görülmüş en provokatif, en kışkırtıcı ve en ilgi çekici senaryoya sahip oyun olarak bahsetmeye şimdiden başladı bile. Treyarch tarafından büyük bir iddia ile gelecek oyunu hep birlikte bekliyoruz. Hatırlatmak gerekirse daha önce hiç bu tarz bir övgü ile karşılaşmadığımızı sölemeliyiz.

Activision yapımı olan Call of Duty oyunu, seriye eklenen Black Ops 2 ile devam edecek. Call of Duty Black Ops 2 için çıkış tarihi ve detaylı bilgiler açıklandı

Oyun dünyasının devlerinden biri olan Activision, Call of Duty serisinin yeni üyesi olan Black Ops 2 geliştirildiğini daha önce açıklamıştı. Yeni gelen bir haber ise oyunun geliştiriciliğini üstlenen firma olan Treyarch‘ dan geldi. Treyarch firmasının yaptığı açıklamada Call of Duty Black Ops 2 için bir çıkış tarihi ve oyun detayları verildi. Ayrıca oyun ile ilgili bir de video yayınlandı.

Yapılan açıklama ile Call of Duty Black Ops 2 çıkış tarihi, PlayStation 3, Xbox 360 ve PC için 13 Kasım olarak duyuruldu. Oyun hakkında verilen bilgiler arasında ise oyunun gelecek zamanda geçtiği, oyunda daha gelişmiş silahların bulunduğu, robotların ve zombilerin yer aldığı ve en ilginç bölüm ise atların bulunduğu senaryo… Call of Duty Black Ops 2 için tüm bunları merak ettiyseniz videodan izleyebilirsiniz.İyi seyirler…

Fotoğraf Galerisi'ne gitmek için TIKLAYIN
O bıyıklı abimiz kesin Türk Big Grin

O küçük helilere ve Baştaki uçak savara fazlasıyla şaşırdım.
Bıktım artık her sene FIFA, PES gibi CoD bekliyorlar. Her oyununu oynadım ama ben CoD 5'ten sonrasını sevmedim. Dünya savaşları çok güzeldi. Modern'ler bana hitap etmiyor.
Güzele benziyor , insallah ucuz olurda alırız.
Tekrardan Zombi map koyarlarmı acaba ama bence en önemlisi MP Oynanabilirliği.
zombie maplar galiba büyük ve daha detaylı olarak gelicekmis diye duydum.
ps3 e elıcam bakalım konsoldan nasıl olucak
moh:w daha güzel olucak bu sene
Gerçekten almaya değer bir oyun her serisini seviyorum! Big Grin
İlk oyunuda hoşuma gitmişti umarım bunuda alabilirim Smile
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler