Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Eski Oyuncular Gelsin
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Merhaba ben Berk Smile 5 yıldır her yaz Wr oynuyorum .Tıpkı her sene olduğu gibi yine başlamayı düşünüyorum , sizce bu yıl geçen yıla nazaran oyun ne durumda? Hack var mı ? Dostluk eskisi gibi mi ? Daha mı iyi yoksa daha mı kötü? Yardımcı olabilirseniz çok mutlu olurum , şimdiden teşekkürler Smile
Dünyada dostluk kaldımı ki oyunda kalsın ? İnsan ilişkileri artık çıkar üzerine kurulu.Neyse hack yapan çoluk çocuk var eskiye nazaran azaldı
Bilgin var mı bilmiyorum ama oyun şirket değiştirdi... Lag açısından iyi ama hile ve insanların güvensizlikleri,seviyesizlikleri,terbiyesizlikleri devam ediyor... Hala küfürbazlar... Yaş seviyesi 12 lere kadar indi... İstiyosan dön...
(06-29-2012 02:09 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]Bilgin var mı bilmiyorum ama oyun şirket değiştirdi... Lag açısından iyi ama hile ve insanların güvensizlikleri,seviyesizlikleri,terbiyesizlikleri devam ediyor... Hala küfürbazlar... Yaş seviyesi 12 lere kadar indi... İstiyosan dön...

aynen warrock pişmanlıktır belki charın ban yemiş bile olabilir veya level düşmüş bu sene öyle şeyler oldu ki ne ben sana anlatayım ne sen beni dinle Sad
4 temmuzda büyük bir patch gelicek diyolar sözde ayın 27sinde gelicekdi onu bekliyorum adam gibi bisey gelirse bende dönücem düzgünce, warrock cemiyetine dönersek yaş seviyesi iyice düştü durmadan küfür yiyorum sadece 4-5 odada basıma neler geldi sinirden cıktım sonrada....Hack azaldı galiba öyle eskisi gibi opk odaları yapmıyorlar ama var yinede tavsiyem oynamak istiyorsan oyna ama oyuna suan fazla para yatırma hersey yerine otursun öyle yaparsın & eglencesine takıl..
Oyuncular çok azaldı ve oyuncular azalınca yaş ortalaması dibe vurdu her adam öldürdüğünde anana küfür edecekler...Hack azaldı. Dostluğun ''D'' si yok.Birde ne Famas var ne Premeium var hele o item fiyetlarını ve NX Cash (G1) fiyetlarını görsen.... 4 Temmuz'u bekle bence şahsen ben umduğumu bulamadım oyunda düzelmesse bende bırakacam
Hack ve lag azaldı.Oyun iyi oldu ama fazla oda yok.Küfreden çocuk var ama ben pek rastgelmedim.Edeninde ss alıyorum zaten.
Eskiden 500 kadar oda olurdu şimdi 25 i zor geçiyo düşün biraz herkes bırakıyo bende bırakcam .
A.V.A akar.
Referans Adresler