Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Konularımı Kim Siliyor ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Dün Gece 2 , 3 , 4 De Olabilir Ocivarda Warrock ile ilgili Foruma Sordum konu içinde Warrockdaki Son Durumu Hack Lag Olaylarını Sordum bir kişi cevap vermiişti en son 4 civarı 5 de olabilir. Bi Bakıyorum Konum Uçmuş. Bundan Önce Bi Konum Daha Uçmuştu. Bu Konularımı Uçuran Eleman Kendini Çok Mu Zeki sanıyor. Uçurma Sebebini Buradan Veya Ö.M den yazarsa zahmet olmaz Kendisine. Bu Arada bitane ' DENEME Mod' unda Bütün Battlefield Konularını Tek Konuya Topla Demeside Ayrı bir olay. 5 Battlefield Oyunu ile ilgili gelişmeleri ayni Konuda Nasıl Topluyacaksam artık. Kendin Toplarsın.

ÖZET: Konumu Silen Kim ve Ne Sebeble Siliyor ??
bu sabah üst üste 5-6 konun vardı belki ondan silmişlerdir
Konu Açmayada Sınır Mı Getirmişler ,

Olmadı Taksit Taksit Açarız..
Afkurcağına ilk aç bi' FORUM KURALLARInı oku, Türkçe ile ilgili olanları.
Kural 5-) Bir büyük bir küçük harf kullanmayınız
Birincisi evet konuları tek bir başlıkta toplayabilirsin...
İkincisi forumda kirlilik yapıyorsun buna hakkın yok 5-6 konu ard arda açamazsın (en azından çoğu aynı konudaysa)...
Üçüncüsü kim sildiyse ellerine sağlık çünkü silmese ben silecektim...

Konularını kim sildiyse özelden ulaşsın... Sebeplerini zaten açıkladım...
(06-28-2012 06:39 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Afkurcağına ilk aç bi' FORUM KURALLARInı oku, Türkçe ile ilgili olanları.

Afkurmak Köpeğe Ait Bir Konusma Biçimi.. Bunu Benden iyi Yapıyorsunki Dediğimi Anlayabiliyorsun !.
(06-28-2012 07:04 PM)warumit1 Yazılan: [ -> ]
(06-28-2012 06:39 PM)BatuhanMERCİ Yazılan: [ -> ]Afkurcağına ilk aç bi' FORUM KURALLARInı oku, Türkçe ile ilgili olanları.

Afkurmak Köpeğe Ait Bir Konusma Biçimi.. Bunu Benden iyi Yapıyorsunki Dediğimi Anlayabiliyorsun !.

Afkurmanın anlamını sözlükten araştır ondan sonra konuş. Ha sözlük dediğim İncisözlük falan değil.

Ve hala kural ihlaline devam ediyorsun ve devam edeceksen gerekli işlemi yapacam ona göre.

TaTy

Ümit bak uşağum , içindeki enerjiyi anlıyoruz ancak açtığın konuları taramalı gibi saydırmak yerine kanas ile nokta atışı yaparsan daha iyi olur.( FPS dilinde konuştum )

Çalışmaların , projelerin vs çok güzel.Bak ben bile merak edip giriyorum bugün bu çocuk ne yapmış diye.Bir gün bakıyorum bu çocuk WarFace'de bir gün Cryengine'de bir gün Bf3 de birgün müzikte,resimde güzel paylaşımlar yapıyorsun ancak bilgi kirliliği var.Kısa ve öz konuşacaksın.Aklında büyük projeler varsa gel ben sana yardımcı olayım Ts3 & Site vb. Sende enerji var ancak bilgiyi tutarlı kullanamıyorsun.
Konularını tek bir başlık altında toplamanı söyledim Tek seferde 6-7 konu açamassın açarsan uyarı gelir. Konularını çöpe taşıyan ben olabilirim tam hatırlamıyorum.
[Resim: 001801c7.jpg]

Madem şikayet ettin herkes görsün neden sözlü uyarı aldığını.
Hacım ben bir zamanlar müzik manyağıydım paso konu açıp duruyordum en son paylaştığım şarkıları silmeye başladılar Big Grin Yani tek 1 konu gayet daha iyi olur senin için Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler