Herkese merhaba ben fatih aranıza yeni katıldım aslında xgame e daha önce üyeydim ama warrock forumuna daha yeni katıldım.Ama bir soru soracağım.Ben 8. slot silahıma mp5k aldım ama forumda mp5k yok . Size soracağım soru ise bu forumda mp5k nın neden olmaması ?
Sanada Merhaba Hoşgeldin

-
Herkes olucak
herkez değil

8. slota nasıl mp5k aldın

EU'da yeni açılan hesaplarda Sniper'lara Retail Mp5k veriliyor

Üye olurken veriyorlar ya Retail, ondan bahsediyor.
Öncelikle hoş geldiniz.
Sanırım 8. slota mp5k'yı Nexon'ın üye olduğunuz zaman verdiği retailler sayesinde aldınız. Bahsettiğiniz sistem foruma eklenirken 8. slotada mp5k konulmuyordu, bu nedenle 8. slot kısmında ekli değil ki çokta önem arz eden bir şey olduğunu sanmıyorum
(06-28-2012 05:16 PM)vertualx Yazılan: [ -> ]8. slota nasıl mp5k aldın 
Nasıl aldığımı bende bilmiyorum oyuna başladığımda dükkandan silahlar aldım ak47,aug vs. bunların arasında mp5k da almıştım dükkandan sonra savaştayken bi baktım 8.slotta mp5k duruyor (sniper sınıfında)
(06-28-2012 05:19 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]Öncelikle hoş geldiniz.
Sanırım 8. slota mp5k'yı Nexon'ın üye olduğunuz zaman verdiği retailler sayesinde aldınız. Bahsettiğiniz sistem foruma eklenirken 8. slotada mp5k konulmuyordu, bu nedenle 8. slot kısmında ekli değil ki çokta önem arz eden bir şey olduğunu sanmıyorum
Haklısın pek önem arz etmiyor.
sniper & heavy troperda banada geldi nexon tarafından hediye , satın alanı ilk defa duydum.