Merhaba Arkadaşlar dün alican arkadaşımızın sayesinde çözüm bulmuştum. lakin bugun baska bir sorunla karşınızdayım malesef. Sizce ne olmuş olabilir
![[Resim: 8wfqz.jpg]](http://g1206.hizliresim.com/y/w/8wfqz.jpg)
Denedim malesef

Dosya hatası diyor büyük bi ihtimal virüs programın warrock için gerekli olan bi dosya silmiş Sistem geri yükleme yapmanı öneririm 1-2 gün geriye veya sil ve tekrar yükle oyunu .
Dostum büyük ihtimalle senin bilgisayarında virüs var. Warrocku sil tekrar kurduğun anda oyuna girmeye çalışmadan hemen "System" dosyanı , UPDATER , LAUNCHER ve ERRCRC dosyanı rarlamanı istiyorum eğer böyle bir hata çıkardığında tekrar rardan çıkarıp 0 ' dan tekrar oynayabilirsin buna benzer bir hatayla karşılaşmıştım zamanında öyle yaparak çözüm olmuştu format atana kadar

umarım yardımcı olmuşumdur...
Başlığı da düzenle bir ara. Başlık sorunla ilgili olmalıdır, yardım gibi kelimeler kullanmamalısın.
Teşekkür ederim arkadaşlar şuan dediklerinizi yapıyorum umarım olur
-Başlık Düzeltildi
D:\Program Files\GamersFirst\War Rock\system ''WarRock'' diye bir dosya olması lazım dosyanın boyutuna bakarmısın ?
3 Mb olmalı
(06-28-2012 04:15 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]D:\Program Files\GamersFirst\War Rock\system ''WarRock'' diye bir dosya olması lazım dosyanın boyutuna bakarmısın ?
3 Mb olmalı
Tamam arkadaşlar gerçekten çok teşekkür ederim sorun çözüldü

Evet 3Mb kardeşim.
-Konu Kilit