Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Mükemmel İngilizcesi Olan Adminimiz...
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: di-FDBV.jpg]

Admin ararlarken mükemmel ingilizce olması gerekiyordu ancak hasan türk olan fakat fransada doğup büyümüş bir arkadaşımız türkçesinin bozuk olması normal ancak ingilizcesinin kötü olması çok daha başka bir durum, translate kullanarak yapılan çeviri ile adminlik verilecekti madem en azından türkiyeden biri olurduda bizde yardımcı olurduk bu durumu protesto ediyor ve resmi foruma konu açıyorum sizlerden de destek bekliyorum Can Türkiye'de yaşayan ve gayet güzel ingilizce konuşan bir arkadaşımız sorunlar üzerinde oldukça duruyor ve ilgileniyor Hasan'ı(NXRambo) tanıyorum şahsiyetine bir sözüm yok ancak bizim beklentilerimizi karşılayacak durum ve dil bilgisine sahip değil, ben Can'ın yanında Türkiye'de vede özellikle İstanbul'da yaşan bir Admin olmasını istiyorum benim şahsi fikrim Burak Kandoker'in bu görevi en iyi şekilde yapacağıdır ancak bu sadece benim yada bir kaç kişinin istemesiyle olmayacaktır resmi forum üzerinden açacağımız konulara yorum ve öneriler ne kadar çok olursa bir o kadarda dikkat çeker, kim olursa olsun hem ingilizcesi hem türkçesi iyi olmalı oyunu iyi tanımalı ve Turkiye'de olmalıdır. Ben google translate kullanan bir defa bile Turk servera girmemiş bir admin istemiyorum.Ya siz?

DipNot: Konu Fikret Abi'ye aittir. Konudaki cümleler Fikret Abi tarafından hazırlanmıştır.
Can çok iyi, tek başına idare edebilir mi bilemem ancak Hasan adlı arkadaş görüyorum ki ağırlıklı olarak Fransızca olan forumlarla ilgileniyor. Eleştiriler bana göre yersiz ve ağır.. Görevini tam anlamı ile yapabilecek kimseyi görmüyorum bu forumda.. Açıkçası Can ve Burak vardı.. Can sonunda hak ettiği yerde, Burak ise Gamerfirst zamanında görevini yaptı ve ayrıldı. Milleti araya sokmak gibi bir düşüncesi olduğunu düşünmüyorum.. Gerekirse zaten herkesin aklındaki ilk isimdir.. Gerek tecrübesi gerek oyuncular üzerindeki emeği nedeniyle ilk isimdir..

Sonuçta bütün yük Can'ın üzerinde, son sözde ona düşer..

ek: konudaki mesajlar neden silindi onuda anlamadım gerçi.. Smile
Google Translate terk.
Hadi gelin bir de Can reyizin çevirisine bakıp arada farkı görelim Smile

[Resim: HiKDr.png]
Diyelim ki Burak istemiyor ki ben istemediğini biliyorum Jericho'nun verdiği sözü tutmaması vs. bu olaylardan sonra kalkıp da admin olmaz
Can Abi Görevi İçin Herşeyi Yapıyor. Hasan Abi Yi Bilmem Ama Çeviriyi Googledan aldıgı belli. Onun Gorevını Burak Abının Yapacagındanda emınım.
Adam google translateten cevırdıgı ıcın google ın hatası yanı admın zaten yabancı bu kadar mı aptal olur ınsan fazla warrock oynamayın zekalarda acayıp gerıleme oluyor
Burak sudden atack oynuyor bazen gorusuyoruz benıde cagırıyor ve gelecekte warrocktan daha ıyı bır oyun olacagına emınım.
O anlık bır durum benımde toefl duzeyınde pass wıth merıt basarım var fakat bılgısayar uzerındekı yeteneklere bakılıyor genelde ^^
Hasan a Türk Demenız Icın yeterli süre turkıyede yasayıp dılımızınn ıncelıklerını ogrenmesı gerekır yanı kısaca fransızca yorumlarla ılgılenıyor ^^
Hepimiz forumdan Can abiyi bildiğimizden sorunlarımızı ona söylüyoruz.Hep o ilgileniyor.Türkiye'de oturan Warrock forumlarında takılan herkesin tanıdığı bir adminimiz daha olsa iyi olurdu.Can abinin üzerindeki yükte azalmış olurdu.
Ben açıkçası Burak ve Can'ın mükemmel bir ikili olacağını düşünüyorum.
Bu konudada görüşmelerimiz devam ediyor açıkçası, Burak sizleri gelişmelerden haberdar edecektir yakın zamanda.
(06-28-2012 11:11 AM)yer1n7kat6 Yazılan: [ -> ]Hepimiz forumdan Can abiyi bildiğimizden sorunlarımızı ona söylüyoruz.Hep o ilgileniyor.Türkiye'de oturan Warrock forumlarında takılan herkesin tanıdığı bir adminimiz daha olsa iyi olurdu.Can abinin üzerindeki yükte azalmış olurdu.

http://inciswf.com/1277738426.swf
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler