Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Warrock Silah Takılmama Hatası
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Kullandığım silahları slotlarına takamıyorum şimdide böyle bi sorun çıktı yine warrock yine saçma sapan bi sorun herkez silahsız oyunda Smile

Troopers,

we've got an urgent issue and shut down our servers for a while. We currently have no approx. time but we will finish soon.

En yeni açıklama budur oyunda bi sorun olduğunu ve düzeltmek için çalıştıklarını felan yazmışlar yakın bi zamanda düzelicekmiş
(06-27-2012 08:25 PM)Krowner Yazılan: [ -> ]Kullandığım silahları slotlarına takamıyorum şimdide böyle bi sorun çıktı yine warrock yine saçma sapan bi sorun herkez silahsız oyunda Smile
Nexon ne yapıyor anlamış değilim.

sen takamıyorsun benim envarterde bile yok Big Grin
Silahlarım Silindi Helpp
Silahlar gitmemiş duruyor fakat slotlara takılmıyor Smile

Sadece başlangıç silahları .
Lagı kaldırdılar , Türk GM getirdiler , Opk odaları azaldı olsun bu kadar nankörlük yapmayalım.
Silahlar takılmıyor ve 8.slotum vardı gitmiş 47 gün gold mp7a1 ve 58 gün gold m60 vardı.Nasıl kullanacağım ya 3.ve 5.slota silah alamıyorum ya çözüm bulun.Tatilde canım sıkılmasın diye o kadar item aldım ve kullanamıyorum.Çözüm bulun buna
(06-27-2012 08:38 PM)The Wanted Yazılan: [ -> ]Lagı kaldırdılar , Türk GM getirdiler , Opk odaları azaldı olsun bu kadar nankörlük yapmayalım.

Kimsenin nankörlük yaptığı yok senin için sorun yok. 8.slotum silindi.Gold mp7a1 ve m60 nasıl kullanacağım.3.slot ve 5.slota da silah seçemiyorum.Ben Nexon'a geçtiği için sevinmiştim.Lag kalktı güzel bir oyun olacak diye.Fakat itemimi siliyorlar.Benim parama yazık değil mi ?Yaz tatili için girip oynamak için para yatırdım ben.
İtemlerin günü geçiyor bunlara çare bulunacak mı?
nexon acemi bir firma gibi hatalar yapıyor gerçekten yazık
Biraz sabredin oda düzelir.
(06-27-2012 08:55 PM)DannyDeans Yazılan: [ -> ]İtemlerin günü geçiyor bunlara çare bulunacak mı?

Geri süre verirler heralde hem 1 2 saatin pek aranacağını sanmıyorum.
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler