Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Fazla ısınmamış mı ?
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
[Resim: jDAST.jpg]

Sıcaklık değerleri çok fazla değil mi özellikle 60 derece bir hayli yüksek bir rakam geldi bana.

Bir tanıdığım biostan bakınca fanın yeterince çalışmadığını söylemişti.

Bu Ram ı biosun neresinden açabilirim veyahut başka bir nedenden midir ?
Birazcık ısınmış galiba Big Grin

Bence fanla bir alakası yoktur. Bilgisayara çok yüklenilmiştir yada kasa kapalı bir yerdedir. Bunlar olabilir sebepleri...
Yooo Hiçte ısınmamış. Benim laptopumun ilk açtığımdaki sıcaklık değerleriyle aynı Big Grin
Evet programı açınca işlemci %60 ları buldu o da etkilemiştir normalde de 50 derece filan ama o da fazla gibi. Biostan düşürmemin imkanı yok mu bu sıcaklığı ? OC filan da yapmadım normal işlemci.
Yaz ayında normal değerdir bu.
edit: ramı biosun neresinden açabilirim derken ?
Zaten biosun içine girdiğin zaman parçalar tek tek gözüküyor orada. Onların yanında da işte slot kodu cartı curtu yazıyor
Hiç de fazla değil merak etme.
aynen benimki şuan senin değerle aynı
DOST
Nerden bakıyoruz buna benim laptop ısınıyo biraz o.O
Hasan 60 derece düşük bi sıcaklık değil İşlemcin yanar cidden söylüyorum İşlemci fanında büyük ihtimal toz birikmiştir masaüstü ise aç içini al eline bi kürdan dişlerini karıştırcağın yerine İşlemci üstünde Tozları az az yukarıya kaldır al sonra elektrik süpürgesini kalkan tozları çek bu sıcakta olsa bile 60 derece çok fazla işlemci için .
Benimki laptop az önce GTA 4 oynadım 96 dereceye çıktı Big Grin
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler