Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: [CS:S DUBSTEP CLIP] by uNerreicht
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Bazı yerlerde fps düşüşü olmuş daha yüksek fps lerde kayıt almalısın musti birde resolution ' unu düzeltmelisin youtubeden izleyince ekran kücük gözüküyor vegastan projeyi 1280x720 yap ve hlaeden almışsındır kayıtları hlaedende aynı değerleri vermelisin inan görüntü kalitesi daha iyi olacaktır Smile
(06-27-2012 10:22 PM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Bazı yerlerde fps düşüşü olmuş daha yüksek fps lerde kayıt almalısın musti birde resolution ' unu düzeltmelisin youtubeden izleyince ekran kücük gözüküyor vegastan projeyi 1280x720 yap ve hlaeden almışsındır kayıtları hlaedende aynı değerleri vermelisin inan görüntü kalitesi daha iyi olacaktır Smile

Çözünürlüğün o şekil olduğunu render'dan sonra farkettim. Tekrar render yapmaya da üşendim biraz, pek vaktim yoktu Volkan

TaTy

Adam yapmış ağabey bize söz söylemek düşermi ?
[Resim: pray.gif][Resim: pray.gif][Resim: pray.gif]
(06-27-2012 10:41 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ]
(06-27-2012 10:22 PM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Bazı yerlerde fps düşüşü olmuş daha yüksek fps lerde kayıt almalısın musti birde resolution ' unu düzeltmelisin youtubeden izleyince ekran kücük gözüküyor vegastan projeyi 1280x720 yap ve hlaeden almışsındır kayıtları hlaedende aynı değerleri vermelisin inan görüntü kalitesi daha iyi olacaktır Smile

Çözünürlüğün o şekil olduğunu render'dan sonra farkettim. Tekrar render yapmaya da üşendim biraz, pek vaktim yoktu Volkan

yinede editin harika olmuş musti victory.gif
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler