Bazı yerlerde fps düşüşü olmuş daha yüksek fps lerde kayıt almalısın musti birde resolution ' unu düzeltmelisin youtubeden izleyince ekran kücük gözüküyor vegastan projeyi 1280x720 yap ve hlaeden almışsındır kayıtları hlaedende aynı değerleri vermelisin inan görüntü kalitesi daha iyi olacaktır

(06-27-2012 10:22 PM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Bazı yerlerde fps düşüşü olmuş daha yüksek fps lerde kayıt almalısın musti birde resolution ' unu düzeltmelisin youtubeden izleyince ekran kücük gözüküyor vegastan projeyi 1280x720 yap ve hlaeden almışsındır kayıtları hlaedende aynı değerleri vermelisin inan görüntü kalitesi daha iyi olacaktır 
Çözünürlüğün o şekil olduğunu render'dan sonra farkettim. Tekrar render yapmaya da üşendim biraz, pek vaktim yoktu Volkan
(06-27-2012 10:41 PM)Reflexiv3 Yazılan: [ -> ] (06-27-2012 10:22 PM)Sintexx Yazılan: [ -> ]Bazı yerlerde fps düşüşü olmuş daha yüksek fps lerde kayıt almalısın musti birde resolution ' unu düzeltmelisin youtubeden izleyince ekran kücük gözüküyor vegastan projeyi 1280x720 yap ve hlaeden almışsındır kayıtları hlaedende aynı değerleri vermelisin inan görüntü kalitesi daha iyi olacaktır 
Çözünürlüğün o şekil olduğunu render'dan sonra farkettim. Tekrar render yapmaya da üşendim biraz, pek vaktim yoktu Volkan
yinede editin harika olmuş musti