Selamlar,
Dün akşam saatlerine kadar bi' şey yoktu, geceden itibaren bir kopma başladı. A.V.A oynuyorum, internet bağlantısı kopuyor ve oyundan atıyor. Onun dışında dizi dahi izleyemiyorum. WTR girince bile kopuyor.
Küfretmek istiyorum açıkçası, bi' çare beyler.
Yavaş olduğu yetmezmiş gibi, bi' de kopma oluyor. WTF?
(06-27-2012 02:17 PM)emrexlereal Yazılan: [ -> ]Kablolumu internetin?
Yıl 2012, farkında mısın?
splitter daki kablolardan birisi temas etmiyor olabilir modeme giren kablolarda da bu sıkıntı olabilir. Bunları kontrol ettikten sonra modemini resetle eğer halen daha sıkıntı varsa müşteri hizmetlerini ara...
İnternet bağlantın gittiği anda modemine bak.
Hangi ışıkları yanmıyor not et. Sonra servis sağlayıcını ara söyle onlar çözüm bulurlar

Arada sırada İnternet ve ADSL ışığı yanmıyor. Son 1 saattir kopma yok, haydi hayırlısı.
(06-27-2012 03:30 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Arada sırada İnternet ve ADSL ışığı yanmıyor. Son 1 saattir kopma yok, haydi hayırlısı.
ha koptu kopucak diye 3.5 atmak bende yaşadım o duyguyu

modemden kaynaklıdır banada nerdeyse hergün olur 5-10 dkkda bir net gider gelir sonra kendiliginden gecer
(06-27-2012 03:30 PM)Volkan Yazılan: [ -> ]Arada sırada İnternet ve ADSL ışığı yanmıyor. Son 1 saattir kopma yok, haydi hayırlısı.
TTnet müşteri hizmetlerini ara onlardan kaynaklıdır büyük ihtimaller sorun. Veya yanlış bağlama yaptıysanız ev telefonu ile görüşürkende kopma olabilir. Şahsen yaşadım

Kadir abiyle görüştüm eski imflerden bana aynen şöyle dedi o oyunu bırakın G1 deyken premium alınca banlıyorlardı nexonda iyice iş karışmış kadir abi aynn böle söyledi ama haklıda artık warrocku bıraktım ve mutluyum" diyor