Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: premium
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Can öncelikle konuyu okudum benim map beklentim felan yok ama şu premiumu çıkartmak çok mu zor bu adamlar para kazanmak istemiyor mu ne zaman çıkıcak premium silah yok bir şey yok yaz boşa gidiyor
Resmi forumda adamın biri satış bayileriyle anlaşmanın yapılamadığını bu yüzden satışın olmadığını söylüyordu. Adamın yalancısıyım. Premium gelse çok iyi olcak medic box, adranelin filan herşey bitti sadece silah var kuru kuruya.
birde şuan game start gelmiyor bende sizde geliyor mu?
Bende geliyor.

Bilgisayar>C Diski>Nexon>Warrock EU>WRLauncher buradan girmeyi dener misinin? Belki internet üzerinden bir sorun vardır.
(06-27-2012 12:21 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Resmi forumda adamın biri satış bayileriyle anlaşmanın yapılamadığını bu yüzden satışın olmadığını söylüyordu. Adamın yalancısıyım. Premium gelse çok iyi olcak medic box, adranelin filan herşey bitti sadece silah var kuru kuruya.

Özden abi facebook'ta Warrock'ın boykot edildiğini söylemişti.

Biri nedenini sormuş. Özden abinin cevabı:

[Resim: TMNmb.png]

Emin değilim ama boykot ile alakalı da olabilir premium sorunu
(06-27-2012 12:31 PM)ErayG Yazılan: [ -> ]
(06-27-2012 12:21 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Resmi forumda adamın biri satış bayileriyle anlaşmanın yapılamadığını bu yüzden satışın olmadığını söylüyordu. Adamın yalancısıyım. Premium gelse çok iyi olcak medic box, adranelin filan herşey bitti sadece silah var kuru kuruya.

Özden abi facebook'ta Warrock'ın boykot edildiğini söylemişti.

Biri nedenini sormuş. Özden abinin cevabı:

[Resim: TMNmb.png]

Emin değilim ama boykot ile alakalı da olabilir premium sorunu

Evet olabilir anlaşmalar zaten yapılamamıştır. Site üzerinde 5000NX 5 Dolar diyorlar 3800NX tüm satış sitelerinde 10TL. Bu işe bir çözüm bulmalı tepkimizi koymalıyız yoksa kredi kartı olan yaşadı.
game start geldi . Zaten şuan nxcash de pahalı yapıcak bir şey yok zaten bu gidişte oynayacak oda bulamıyacağız önemli olan yaza denk gelmesi yazın şöyle keyifle oyun oynamak istiyor insan
(06-27-2012 12:53 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]game start geldi . Zaten şuan nxcash de pahalı yapıcak bir şey yok zaten bu gidişte oynayacak oda bulamıyacağız önemli olan yaza denk gelmesi yazın şöyle keyifle oyun oynamak istiyor insan

Katılıyorum tr serverde hiç güzel oda yok middle est midir nedir ona giriyorum ordada khali yok. Ya hiç Khali yok Sad Sonra bg de hiç distrum yok oharo yok çok nadir oluyorlar.
(06-27-2012 12:59 PM)WarLyrics Yazılan: [ -> ]
(06-27-2012 12:53 PM)manisalı45 Yazılan: [ -> ]game start geldi . Zaten şuan nxcash de pahalı yapıcak bir şey yok zaten bu gidişte oynayacak oda bulamıyacağız önemli olan yaza denk gelmesi yazın şöyle keyifle oyun oynamak istiyor insan

Katılıyorum tr serverde hiç güzel oda yok middle est midir nedir ona giriyorum ordada khali yok. Ya hiç Khali yok Sad Sonra bg de hiç distrum yok oharo yok çok nadir oluyorlar.

Aynen oyun bulmak zor oldu. Bize International Serverlerin açılması şart artık.
Premium Gelicek Mi Gelicekse Ayın kaçında ?
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler