Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Unutulan bilgiler için Ticket Örneği
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar bu bilgileri elinizden geldiği kadar doğru bir şekilde doldurup ticket olarak atın, bu bilgiler üst ekibe yönlendirilecek, ardından şifre değişim v.b istekleriniz yerine getirilecektir. Ancak, mümkün olduğunca fazla yer doldurun 9 bölümden 2 tanesini doldurursanız hesap güvenliği açısından şifre değişim v.b istekleriniz reddedilecektir. Ayrıca, eğer aldığınız Nexon Cash e-pinleri duruyorsa, fatura gibi bunları da en altına ekleyebilirsiniz.

Please fill out. (If possible)

Account ID:
Forum Name:
Forename:
Name:
Country:
Registered Email:
Security Question Answer:

Also please tell us what you would like to request.
Ya ben konu açmayı bilmiorum oyuna giriorum max. 1 dakika oyunda kalabiliorum hack programı tespitt edildi dio Ss.gif ne yapıcam
Can konuyu buraya taşırmısın http://forum.warrocktr.com/Forum-Hesap-P...C4%B0ssues

Sabitlemek gerekir çoğu kişinin işine yarayabilir.
(06-27-2012 11:30 AM)NXBoomer Yazılan: [ -> ]Arkadaşlar bu bilgileri elinizden geldiği kadar doğru bir şekilde doldurup ticket olarak atın, bu bilgiler üst ekibe yönlendirilecek, ardından şifre değişim v.b istekleriniz yerine getirilecektir. Ancak, mümkün olduğunca fazla yer doldurun 9 bölümden 2 tanesini doldurursanız hesap güvenliği açısından şifre değişim v.b istekleriniz reddedilecektir. Ayrıca, eğer aldığınız Nexon Cash e-pinleri duruyorsa, fatura gibi bunları da en altına ekleyebilirsiniz.

Please fill out. (If possible)

Account ID:
Forum Name:
Forename:
Name:
Country:
Registered Email:
Security Question Answer:

Also please tell us what you would like to request.

Can Abi Türkçe Destek Vermeye Başladınmı ?
Hayır daha değil :/
Yazdığın kelimelerin türkçesini versen daha iyi olur.Ss.gif
Can abi bunları doldurup nereye göndereceğiz ?
Ya beyler..

Oyuna giriyorum oynuyorum sıkıntı yok..Bu yeni şifre değiştirme çıkmış. Adımı Soyadımı sallamıştım.Şifreyi değiştiremiyorum.N'olacak ? Hesap kapatılr mı ? yazık pre + cash çekmiştik ? Ticket gönderdim. Forename forumname i anlamadım . emaili gönderdim + bikaç bişey. Ticket sonuç verir mi ?
CAN BEN CHARIMIN HERŞEYİNİ BİLİYORUM FAKAT E POSTO DOGUM GÜNÜ VE AD SOYADA NE YAZDIGIMI UNUTTUM NASIL NERDEN TİCKET ATIP BİLGİLERİ Mİ DEĞİŞTİREBİLİRİM TEŞEKKÜRLER
Referans Adresler