Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Hesap Hakkında
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar merhaba,

Belki önceden de benzer bir konu açılmıştır. Şayet açıldıysa lütfen kusuruma bakmayınız. Göz attım fakat denk gelmedim.

Sizlere bir sorum olacak. Gamersfirstteki hesabımı Nexon'un sitesinden migration guiede'de belirtilen hesap taşıma talimatlarına göre yaklaşık 1 ay önce taşımıştım. İş yoğunluğum sebebiyle bir türlü oyun taşındıktan sonra girip oynayamadım. Az önce nexonun sitesine girip hesap durumuma bakmak istedim. hesaba girip profili tıkladığımda profil bulunamadı diyor. Acaba profilin aktif olması (bir önceki hasabın, hasaptaki envanter ve retial silahların görülebilmesi) için ne yapmam gerekiyor? Oyuna girip oynamaya başladıktan sonra mı profil aktif olacak? 53 LVL ve 3 tane reatili bulunan bir hesaptı. Olumsuz bir durumla karşılaşmamak için, bilgilendirebilirseniz çok sevinirim.
Şimdiden teşekkürler...
Bahsettiğin şey giriş yaptıktan sonra "Profile" tıkladığında gelen uyarıysa (aşağıda SS koydum), aldırma. Aynısını bana da diyor ama oyuna girip oynuyorum

[Resim: 1iqMf.jpg]
Cevap için teşekkür ederim evet aynı hatayı veriyor. Nexonun sitesinde oyuncu profilini ve envanterini görebilecek bir yer yok mu? Benim merak ettiğim hesabı taşıma işlemi yaptıktan sonra gamersfirstte almış olduğum 3 tane reatil silah ve diğer envanterlerimin nexona aktarışmış olup olmadığı... Oyuna girmeden bunu öğrenebileceğim bir yer/yol var mı?

Yardımın için tekrardan teşekkür ederim...
(06-27-2012 01:23 PM)cenga@v3r Yazılan: [ -> ]Cevap için teşekkür ederim evet aynı hatayı veriyor. Nexonun sitesinde oyuncu profilini ve envanterini görebilecek bir yer yok mu? Benim merak ettiğim hesabı taşıma işlemi yaptıktan sonra gamersfirstte almış olduğum 3 tane reatil silah ve diğer envanterlerimin nexona aktarışmış olup olmadığı... Oyuna girmeden bunu öğrenebileceğim bir yer/yol var mı?

Yardımın için tekrardan teşekkür ederim...

Sanıyorum normalde o hata yerine profilimizi görebilmemiz lazım.Nexon'a geçerken taşımak yerine yeni hesap açtım ben ve o gün bugündür daha hiç giremedim profilime. Ama genel bir sorun mudur emin değilim. Profil olayının çıktığı gün konu açılıp İnanç adlı üyemiz şöyle bir SS paylaşmış

[Resim: xddddddddds.jpg]
warrock statsdan nickini yazıp leveline bakabilirsin levelin geldiyse itemlerinde gelmiştir zaten
Referans Adresler