Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: 15 pkklı serbest kaldı yok artık
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Teslim olan 15 PKK'lı serbest kaldı
ŞIRNAK'ın Silopi İlçesi'nde, güvenlik güçlerine teslim olan 7'si çocuk 15 PKK'lı,'etkin pişmanlık'tan yararlandırılarak serbest bırakıldı.

Burada yaşları küçük olan 7 PKK'lı serbest bırakılırken, 8'i Diyarbakır Özel Yetkili Cumhuriyet Savcılığı'na gönderildi. Savcılıkta ifadeleri alınan PKK'lılar sevk edildikleri mahkemede 'etkin pişmanlık'tan yararlandırılarak, serbest bırakıldı.

Gerçekten yok artık diyorum

[Resim: 181350_168475983286119_570609011_n.jpg]

Konu taşındı.
Haburda mobil mahkeme kurup serbest bırakanlarda bunlar değilmiydi?
Bunlar neyin kafasını yaşıyor çözemedim şerefsize merhamet edilirmi?
İşi bilmiyolarki... Vuracaklar yakaladıkları yerde nefsi müdafaa diyecekler olcak bitcek... Ama yok yaparlarmı...
(06-27-2012 11:47 AM)SinanYksl Yazılan: [ -> ]İşi bilmiyolarki... Vuracaklar yakaladıkları yerde nefsi müdafaa diyecekler olcak bitcek... Ama yok yaparlarmı...

Aynen ya çatışma çıktı çatışmada vurduk diyecekler bu itleri çocuk falan dinlemeden vuracaksın.
Yorumlara inanamıyorum, bu kadar cani olamaz insan. 30 yıldır savaşılıyor her iki taraftan binlerce kişi öldü bu mesele bitti mi bitmedi. Savaş çığırtkanlığı yaparak sadece 20 yaşında zavallı askerleri ateşe sürüklüyorsunuz. Bu meselenin tek çözümü vardır ortak fedakarlık ve barış isteği insan olun biraz, insani davranın ölmekle öldürmekle birşey elde edemezsiniz...
(06-27-2012 04:40 PM)user01 Yazılan: [ -> ]Yorumlara inanamıyorum, bu kadar cani olamaz insan. 30 yıldır savaşılıyor her iki taraftan binlerce kişi öldü bu mesele bitti mi bitmedi. Savaş çığırtkanlığı yaparak sadece 20 yaşında zavallı askerleri ateşe sürüklüyorsunuz. Bu meselenin tek çözümü vardır ortak fedakarlık ve barış isteği insan olun biraz, insani davranın ölmekle öldürmekle birşey elde edemezsiniz...

Bu şerefsiz köpeklere istedikleri tek birşey bile verilmemeli bunların kökü kurumadan barış felanda olmaz bugün istediğini yaparsın yarın tepene çıkıp daha fazla isterler.
(06-27-2012 04:40 PM)user01 Yazılan: [ -> ]Yorumlara inanamıyorum, bu kadar cani olamaz insan. 30 yıldır savaşılıyor her iki taraftan binlerce kişi öldü bu mesele bitti mi bitmedi. Savaş çığırtkanlığı yaparak sadece 20 yaşında zavallı askerleri ateşe sürüklüyorsunuz. Bu meselenin tek çözümü vardır ortak fedakarlık ve barış isteği insan olun biraz, insani davranın ölmekle öldürmekle birşey elde edemezsiniz...

Lan Ne diyon sen Allah'a İnanmayan Şerefsizlerle o kadar Askerimizi Şehit Eden Şerefsizle Ne ortaklıgımız olcak Gerekirse dogdumuz andan itibaren ölmeye hazırız Sen içini Rahat Tut
Lan kurusıkı atıyorsunuz biri 17 diğeri 18 yaşında hele bir askere gidin olan biteni görün o zaman anlayacksınız kardeşi kardeşe kırdırdıklarını birlik olun birlik, faşizme gerek yok...
Referans Adresler