arkadaşlar şifre değiştirmek icin gerekli olan tek şey msn adresim msn şifremi falan biliyorum ama msn adresimi unuttum bunun icin ticket atmam gerekli bunuda biliyorum cara cekdigim 1 adet cash var onunda epinini verebilirim tickette gamersfirst zamanında cekdigim bir yıgın g1lerin kodu da var onu da tickette gösterebilirim buna göre bir ticket hazırlayabilirmisiniz Bana cok makbule gecer inanın ki + repi de veririm.
Lütfen Konuyu Kilitlemeyin

Yarından itibaren türkçe bilet atabilirsiniz. Türkçe destek ekibi size cevap verir.
(06-27-2012 01:44 AM)Alican Balık Yazılan: [ -> ]Yarından itibaren türkçe bilet atabilirsiniz. Türkçe destek ekibi size cevap verir.
teşekkürlerde alican Bu Gece Cardan Cıkarsam itemlerimi silecekler 100 150 tl lik maddi kayıp yaşayacağım o yüzden bu gece için cok acil lazım.
Şimdi bilet hazırlasak bile cevap vermezler ki. En iyisi charı lobide bırakıp, monitörü kapatıp ve elektriklerin kesilmemesi için dua etmelisin

Ama yarın patch gelecek o yüzden mecbur oyundan düşecem ve benden önce girerlerse küttt

O kadar takıntılı olacaklarını sanmıyorum yahu