Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Yeni Pacht Bu Gece Saat 04:00'da
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Sayfalar: 1 2
Yarın güzel güzel War Rock oynamaya devam beyler. Yeni pacht inşallah hacklerin sonunun başlangıcı olur. War Rock EU = War Rock KORE Wink
Tek umudum bu güncelleştirme umarım Warrock oyuncuları için iyi günlerin başlangıcı olur.
T-Bomb aw50f gelir inşallah totos.gif
Hilenin kalkması için önce oyuncuların lwl kavramını boş verip oyundan keyif almaya başlamaları gerekiyor Ne zaman 1 lwl bir hesap 60-0 20-0 gibi skorlar yapıp küfür yemezse o zaman hile kalkar Smile
(06-26-2012 09:44 PM)M.K Yazılan: [ -> ]Hilenin kalkması için önce oyuncuların lwl kavramını boş verip oyundan keyif almaya başlamaları gerekiyor Ne zaman 1 lwl bir hesap 60-0 20-0 gibi skorlar yapıp küfür yemezse o zaman hile kalkar Smile

Arkadaşım zaten oyun 21 levelden sonra bitiyor. 6 senelik war rock hayatımın 4 senelik char 42 level ben zevkine oynuyorum. Gelin Bg'ye kurun clanınızı zevk alın bu işten. BG clanı takım oyunu kavramını bilmelidir. Ben bütün CQC ve UO clanlarının Bg'ye de bir el atmasını tercih ederim. İyi forumlar..
Aynen bende de 21 level ulaşılması gereken hedef o da cephanelikteki item levelinden dolayı.
(06-26-2012 10:05 PM)MP7SETH Yazılan: [ -> ]Aynen bende de 21 level ulaşılması gereken hedef o da cephanelikteki item levelinden dolayı.

Artık 21 level değilde 16 olsada yeter yani. Bir çok silah zaten 16'da açık 21'de sadece mp7a1 açık..
bence çok şey beklemeyin beklentilerini karşılamazsa büyük hayal kırıklıklarına yol açar

Erdem Döşer

Bu War Rock ' tan bir cacık olmaz . Haydi Kızlar '' Sudden Attack '' a Wink
04:00AM CET
Diyor Türkiye saati değil
Sayfalar: 1 2
Referans Adresler