Warrock Türkiye / Ship Supply

Tam Görünüm: Gücü yeter mi (!)
Şu Anda Hafifleştirilmiş Görüntüleme Modundasınız. Tam Görünüm Modu için, Buraya Tıklayın
Arkadaşlar BUG yapmak herkes için zararlı oluyorsa yeni gelen patch ile BUG YERLERİ KAPATILABİLİR . Haksız mıyım ? Kasti olarak BUG yerleri bırakıyolar bana göre böyle . Var mı daha ilerisi ?
Bug yerleri bırakmaktaki amaçları ne olabilir bay süper zeka
Admin NXBoomer zaten kapatılacağını söylemişti
BUG ban sebebi değil mi kardeşim . Bu kadar grafik yapacak olan firma 2 , 3 yeri kapatamıcaksa bir şey söylemiyorum .
Oyunda BUG dan tartışmalar çıkıyor . Yanlış anlıyanlar da var bug yapıyo adam Hack diyolar . Çok yanlış BUGU SAVUNUYOLAR . AYIP .
Duvarların arkasına siyah perde gibi bir şey gelecek deniliyordu ama yarın mı bilemiyorum.
İbretlik tespit ! Bu akıl ne gamerfirst'ün nede Nexon'un aklına geldi. Seni bu tesbitten dolayı kutluyoruz.
Senin gibi zeki insanlar nasıl olurda oyun kadrosuna alınmaz ?
(06-26-2012 09:27 PM)mert145310 Yazılan: [ -> ]BUG ban sebebi değil mi kardeşim . Bu kadar grafik yapacak olan firma 2 , 3 yeri kapatamıcaksa bir şey söylemiyorum .
Oyunda BUG dan tartışmalar çıkıyor . Yanlış anlıyanlar da var bug yapıyo adam Hack diyolar . Çok yanlış BUGU SAVUNUYOLAR . AYIP .

Beğenmiyorsan oynama dostum kurallar açık victory.gif
Arkadaşlar İfşa Etmek İstemiyorum Ancak Bugdan Şikayetçi Olan Arkadaş Opk Kasıp Buraya Gelip Artistlik Yapa Yapa Konu Açamaz Prometheusx İsimli Arkadaşımızın Eski Nicki lo0rak0ol opk kasarekn Videoları Ss leri Her Şeyi Var Ancak Gamersfirst Banlamadı ? Ayrıca Su Anda Bay süper Zeki Arkadaşımız Proxy İle Oyuna Bağlanıyor Proxy Kullanarak Ülke Değiştiriyor Cok Zeki Ya. Bide Gelip Burada Fikir Veriyor Bay Büyük Kafa. Angry Beni Dolandırdığın Günleri Unutmamısdırsın Umarım Lo0rak0ol ?
Referans Adresler